• Головна
  • В Одесі затримали 25-річного наркоторговця
13:49, 25 листопада 2022 р.
Надійне джерело

В Одесі затримали 25-річного наркоторговця

В Одесі затримали 25-річного наркоторговця

В Одесі поліцейські затримали розповсюджувача наркотиків. Протиправною діяльністю займався 25-річний містянин. Викрили молодика співробітники відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1, на території якого він збував заборонений «товар».

Про це розповіли в ГУНП Одещини.

Правоохоронці затримали одесита після чергового продажу місцевому жителю канабіса, що підтвердив проведений на місці події експрес-тест. За його реалізацію правопорушник отримав три тисячі гривень.

У квартирі фігуранта правоохоронці одразу провели невідкладний обшук, під час якого вилучили пакети з різними речовинами рослинного та синтетичного походження (зі слів власника, – амфетаміном, екстазі і канабісом), а також ваги, подрібнювач, пакувальний матеріал та гроші, виручені за незаконний збут наркотиків. Містянин пояснив, що придбав їх через мережу Інтернет, фасував за місцем мешкання і збував. Усі вилучені речовини слідчі направили на експертизу.

«Молодикові вже повідомили про підозру в незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті особливо небезпечних наркотичних засобів, що передбачено ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Її санкція тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Підозрюваного помістили до ізолятора тимчасового тримання, слідчі клопочуть про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - розповів начальник відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1 Олександр Мільчук.

Слідство триває.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...