• Головна
  • До 15 років ув`язнення засуджено бойовика терористичної організації «днр» родом з Одещини
11:38, 22 листопада 2022 р.

До 15 років ув`язнення засуджено бойовика терористичної організації «днр» родом з Одещини

До 15 років ув`язнення засуджено бойовика терористичної організації «днр» родом з Одещини

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі засуджено учасника незаконних збройних формувань терористичної організації «днр».

Про це повідомили у СБУ.

Слідством встановлено, що уродженець Одещини, активний учасник руху «антимайдан», у 2014 року за власною ініціативою приєднався до терористичної організації «днр». З того часу перебуває у складі незаконних збройних формувань під позивним «Ланжерон».

У лавах терористичного угруповання «руська православна армія» та так званої «республіканської гвардії міністерства оборони «днр», він зі зброєю в руках брав активну участь у бойових діях проти сил антитерористичної операції. Зловмисник, зокрема, брав участь у бойових діях проти українських військових підрозділів в населених пунктах Донецької області: Слав'янськ, Дебальцеве, Логвинове, Пески та Докучаєвськ Волноваського району. Згодом бойовик перейшов до окремої розвідувальної роти «Тайфун», з дислокацією у м. Моспино Донецької області.

Під час досудового розслідування слідчими СБУ провину зловмисника повністю доведено. Приморський районний суд Одеси визнав бойовика винним у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 258-3 (участь у терористичній організації) Кримінального кодексу України та призначив покарання у вигляді 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Початок строку відбування покарання засудженому обчислюватимуть з дати його затримання та реального виконання покарання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...