• Головна
  • В Одесі затримали чотирьох людей за підозрою у колабораціонізмі
11:19, 14 листопада 2022 р.
Надійне джерело

В Одесі затримали чотирьох людей за підозрою у колабораціонізмі

В Одесі затримали чотирьох людей за підозрою у колабораціонізмі

Протягом вихідних патрульні в Одесі відпрацювали 1485 викликів, які надійшли на гарячу лінію "102". Виявили та перевірили 56 підозрілих осіб. До відділку поліції доставили 28 порушників комендантської години. Виявили 7 фактів незаконного обігу та вживання наркотичних речовин. Виявили та оформили 25 водіїв, які перебували у стані сп’яніння.

Про це повідомили у пресслужбі відомства. 

Також протягом вихідних патрульні затримали та передали до відповідних органів чотирьох осіб, які можуть бути причетними до роботи на росію.

Так, в суботу вранці, на одному зі стаціонарних постів була зупинена автівка Toyota. При перевірці речей водія були виявлені різні паспорти країни окупанта.

Також в суботу вночі, інспектори для перевірки зупинили авто, під час огляду були знайдені документи видані в росії, а в телефоні водія та пасажира виявили різні активні переписки та номери телефонів абонентів країни агресора.

Учора вдень на вулиці Чорноморського Козацтва, невідомий здійснював фото та відеофіксацію. У чоловіка виявили дві відеокамери, а в його телефоні знайшли листування з абонентами країни агресора, де він негативно висловлювався про Україну та виражав підтримку окупантам. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #патрульні
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...