• Головна
  • На Одещині прикордонники впіймали ухилянта і його провідника під час спроби втекти з України, - ВІДЕО
13:38, 5 листопада 2022 р.
Надійне джерело

На Одещині прикордонники впіймали ухилянта і його провідника під час спроби втекти з України, - ВІДЕО

На Одещині прикордонники впіймали ухилянта і його провідника під час спроби втекти з України, - ВІДЕО

На Одещині прикордонники днями викрили групу осіб, які незаконно переправляли громадян України за кордон.

Про це повідомили у пресслужбі відомства. 

Під час реалізації оперативної інформації, на околиці с. Горячівка прикордонники виявили двох громадян України, які планували перетнути кордон .

З’ясувалось, що 36-річний місцевий житель допомагав військовозобов’язаному, 22-річному мешканцю Дніпропетровщини, незаконно перетнути кордон. Як стало відомо, хлопець зв’язався з організатором переміщення через групу в соцмережах.

Йому повідомили, що за 4500 доларів США допоможуть виїхати з країни. Діставшись з Одеси приміським потягом у прикордоння, його зустрів переправник, який декілька годин переховував ухилянта у підвалі свого будинку. Згодом власник помешкання проінструктував юнака та вказав напрямок руху, однак реалізувати задум завадили прикордонники.

Також під час подальшої перевірки правоохоронці встановили ще двох осіб, жителів села Соболівка Подільського району, які, скоріш за все, причетні до переправлення жителя Дніпропетровщини.

На даний час двом організаторам повідомлено про підозру щодо вчинення злочину "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України". Їм загрожує позбавлення волі строком від 5 до 7 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #прикордонники
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...