• Головна
  • Викрав автівку та врізався на ній у паркан: жителя Одещини можуть позбавити волі на 8 років, - ФОТО
12:51, 21 жовтня 2022 р.

Викрав автівку та врізався на ній у паркан: жителя Одещини можуть позбавити волі на 8 років, - ФОТО

Викрав автівку та врізався на ній у паркан: жителя Одещини можуть позбавити волі на 8 років, - ФОТО

Поліцейські викрили 30-річного жителя Балщини в незаконному заволодінні транспортним засобом та скоєнні крадіжки. Максимальне покарання за даний вид злочинів передбачає до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

До поліції близько дев’ятої години вечора надійшла заява від 63-річного громадянина про зникнення його ВАЗу, який був запаркований біля продовольчого магазину в провулку Незалежності міста Подільська. При перегляді запису камер зовнішнього відеоспостереження правоохоронці встановили, що автівка під керуванням невідомого чоловіка рушила в бік вулиці Соборної.

«Поліцейські затримали зловмисника на одній із вулиць міста, де він, не впоравшись з керуванням, в’їхав у паркан приватного домоволодіння. Громадянин пояснив, що не мав чим дістатися додому і, побачивши автомобіль з відчиненими дверцятами, скористався ним. Авантюра завершилася для нього дорожньо-транспортною пригодою і незначними тілесними ушкодженнями», - повідомив начальник Подільського районного управління поліції Віталій Мельниченко.

поліцейські викрили 30-річного жителя балщини в незаконному заволодінні  транспортним засобом та скоєнні крадіжки

поліцейські викрили 30-річного жителя балщини в незаконному заволодінні транспортним засобом та скоєнні крадіжки

Під час досудового слідства охоронці порядку також встановили, що фігурант причетний до скоєння ще одного злочину: в травні він, перебуваючи на дитячому майданчику в місті Балта, викрав сумочку місцевої жінки, в якій знаходилися гаманець і мобільний телефон. Речові докази поліцейські вилучили, призначили експертизи і проводять інші слідчі дії.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури вже повідомили правопорушнику про підозру у скоєнні вищезгаданих двох злочинів, що передбачені ч. 1 ст. 289 та ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...