• Головна
  • Нетвереза одеситка образилась на співмешканця і розбила в стовп його BMW, - ФОТО
16:00, 13 жовтня 2022 р.
Надійне джерело

Нетвереза одеситка образилась на співмешканця і розбила в стовп його BMW, - ФОТО

Нетвереза одеситка образилась на співмешканця і розбила в стовп його BMW, - ФОТО

В Одесі поліцейські повідомили про підозру 27-річній містянці, яка незаконно заволоділа автомобілем співмешканця та скоїла на ньому ДТП.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

За інформацією правоохоронців, посварившись з жінкою після хмільного застілля, чоловік вказав їй на двері, а сам пішов спати. Не зважаючи на пізню годину й відсутність водійського посвідчення, обурена одеситка взяла ключ від припаркованого у дворі BMW, сіла за кермо й поїхала. Рухаючись по вулиці Ільфа і Петрова, кермувальниця перевищила швидкість та протаранила бетонний стовп.

За керування транспортним засобом у нетверезому стані й без документів патрульні склали відносно водійки адміністративні матеріали. А слідчий, що прибув у складі слідчо-оперативної групи вилучив з місця події незаконно привласнений автомобіль і затримав містянку в процесуальному порядку.

"Фігурантці повідомили про підозру в незаконному заволодінні транспортним засобом, що завдало значної матеріальної шкоди. Цей злочин передбачений ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Поліцейські помістили підозрювану до ізолятора тимчасового тримання й клопочуть в суді про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - повідомив начальник слідчого відділення відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1 Олег Зощук.

Читайте також: Злетів у кювет: на трасі Одеса-Рені сталася аварія з потерпілими

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...