• Головна
  • Смарфон, одяг, лічильники: в Одесі у крадіжках викрили чотирьох чоловіків
15:52, 6 жовтня 2022 р.

Смарфон, одяг, лічильники: в Одесі у крадіжках викрили чотирьох чоловіків

Смарфон, одяг, лічильники: в Одесі у крадіжках викрили чотирьох чоловіків

В Одесі поліцейські викрили в скоєнні крадіжок чотирьох місцевих жителів. У правопорушників вилучили здобуте злочинним шляхом майно, а їм самим повідомили про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

39-річний одесит з під’їзду багатоквартирного будинку в Київському районі міста газовим ключем демонтував зі щитових лічильники, регулятори подачі тиску води, фільтри грубої очистки та інші прилади на загальну суму 70 тисяч гривень. Правоохоронці затримали правопорушника, а в якості речових доказів вилучили в нього крадене майно та інструменти.

37-річний містянин спокусився чужим гаджетом в автокрамниці на Люстдорфській дорозі. Чоловік спочатку придбав запчастини а, покидаючи крамницю, потягнув з робочого столу продавчині смартфон вартістю п’ять тисяч гривень. За кілька днів правоохоронці затримали правопорушника, а мобільний телефон, який він продав, вилучили та повернули власниці.

Ще двоє 18-річних одеситів вирішили безкоштовно оновити свій гардероб в магазині на проспекті Небесної Сотні. Молодики в примірочних кімнатах одягли на себе по футболці й светру та попрямували до виходу. Однак вартові порядку перехопили їх по дорозі. Правоохоронці вилучили у правопорушників привласнений товар загальною вартістю майже 2500 гривень.

Слідчі територіальних підрозділів поліції повідомили фігурантам про підозру в крадіжках, вчинених в умовах воєнного стану, що передбачено ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Її санкція тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...