• Головна
  • В Одесі затримали двох чоловіків, які грабували містянок на вулиці
10:49, 4 жовтня 2022 р.

В Одесі затримали двох чоловіків, які грабували містянок на вулиці

В Одесі затримали двох чоловіків, які грабували містянок на вулиці

Поліцейські затримали двох чоловіків, які грабували в Одесі жінок. Один – 21-річний одесит, другий – 29-річний уродженець рф.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Правопорушників правоохоронці помістили під варту. Майже всі награбовані речі в них вилучили і повернули власницям.

Містянин на вулиці Семена Палія в Суворовському районі пограбував двох перехожих, вирвавши у них із рук мобільні телефони. Одну незнайомку він вислідив біля магазину, а другу – на зупинці громадського транспорту. Поліцейські затримали зловмисника буквально за годину після скоєння другого злочину, допомогла потерпіла, яка швидко повідомила про те, що сталося, і надала детальний опис нападника.

Збути награбоване молодик не встиг, обидва гаджети у нього правоохоронці вилучили і повернули власницям.

Приїжджий громадянин на околиці Одеси запримітив у містянки золотий ланцюжок з хрестиком і пішов слідом, а коли випала нагода, зірвав прикрасу. Жінка відразу повідомила до поліції, і правоохоронці по гарячих слідах встановили та затримали зловмисника. В якості речового доказу в нього вилучили хрестик потерпілої. Ланцюжок він встиг здати в ломбард, тому зараз поліцейські вживають заходів для його вилучення.

Під процесуальним керівництвом Суворовської та Доброславської окружної прокуратури слідчі поліції повідомили фігурантам про підозру за ч. 4 ст. 186 (грабіж, скоєний в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

На час досудового розслідування, за клопотаннями слідчих, обох підозрюваних помістили під варту.

За скоєне, згідно з чинним законодавством, чоловікам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...