• Головна
  • В Одесі чоловіку, який побив та пограбував перехожого, загрожує до 15 років ув'язнення
16:27, 29 вересня 2022 р.

В Одесі чоловіку, який побив та пограбував перехожого, загрожує до 15 років ув'язнення

В Одесі чоловіку, який побив та пограбував перехожого, загрожує до 15 років ув'язнення

До п’ятнадцяти років ув’язнення загрожує одеситу за скоєння розбійного нападу на перехожого в умовах воєнного стану.

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

На вулиці Генерала Петрова 31-річний зловмисник штовхнув незнайомця в спину, а коли той упав на землю, - почав бити кулаком в обличчя, зірвав з плеча сумку з телефоном й документами і покинув місце злочину.

Потерпілий звернувся по допомогу до лікарів та поліцейських. Медики госпіталізували чоловіка з уламковим переломом зі зміщенням стінок верхньощелепної пазухи. Правоохоронці ж провели оперативно-розшукові заходи і викрили правопорушника. У нього вилучили телефон постраждалого, гаджет повернули власнику.

Під час слідства з’ясувалося, що правопорушник вже має судимість – буквально за місяць до скоєння розбійного нападу він отримав вирок суду за грабіж і перебував на дворічному іспитовому терміні.

«Цього разу фігуранту повідомили про підозру в скоєнні розбою вчиненому в умовах воєнного стану, що передбачено ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України. Її санкція тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна. Підозрюваного помістили під варту. Триває слідство», - розповів слідчий СВ відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 Владислав Степенко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...