• Головна
  • В Одеському районі затримали наркоторговця-рецидивіста, - ФОТО
18:02, 27 вересня 2022 р.

В Одеському районі затримали наркоторговця-рецидивіста, - ФОТО

В Одеському районі затримали наркоторговця-рецидивіста, - ФОТО

В Одеському районі поліцейські затримали 46-річного наркоторговця. Працівники карного розшуку та слідчі задокументували факти збуту чоловіком метадону.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Правоохоронці отримали оперативну інформацію про те, що один із мешканців Усатівської ОТГ, відносно якого в минулому році вони скерували до суду обвинувачення у наркозлочинах, передбачених ч.2 ст.307 та ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України, знову взявся за аналогічний промисел.

Реалізувавши наявні відомості, поліцейські зафіксували кілька фактів продажу громадянином клієнтам наркотичного засобу метадону.

За місцем проживання правопорушника правоохоронці провели обшук, в ході якого вилучили кошти, отримані злочинним шляхом, наркотики, ваги, пакувальний матеріал та телефони з інформацією, що становить інтерес для слідства. Наркотичні речовини скерували на експертизу.

«Наразі правопорушника затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України і помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі відділення поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 2 під процесуальним керівництвом Біляївської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру за частинами 1 та 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне придбання та зберігання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, вчинені повторно. Максимальне покарання, передбачене даними статтями, – до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна», - повідомила старша слідча територіального підрозділу поліції Ольга Темченко.

Правоохоронці клопотатимуть в суді, щоб підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Також в ході слідства вони встановлюватимуть, хто постачав чоловіку наркотики.

В Одеському районі затримали наркоторговця-рецидивіста, - ФОТО, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...