• Головна
  • Познайомилися в кафе: в Одесі чоловік пішов проводжати дівчину додому та нещадно побив її, щоб обікрасти
15:40, 27 вересня 2022 р.

Познайомилися в кафе: в Одесі чоловік пішов проводжати дівчину додому та нещадно побив її, щоб обікрасти

Познайомилися в кафе: в Одесі чоловік пішов проводжати дівчину додому та нещадно побив її, щоб обікрасти

В Одесі поліцейські оперативно затримали 29-річного чоловіка, який після знайомства з містянкою скоїв розбійний напад на неї.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Поспілкувавшись з дівчиною в кафе, зловмисник пішов проводжати її додому. Щойно пара опинилась на безлюдній вулиці, як «кавалер» несподівано збив знайому з ніг, побив до втрати свідомості, а тоді відібрав золоті прикраси, годинник й сумку зі смартфоном, документами, банківськими картками та трьома тисячами гривень.

Отямившись, потерпіла звернулась по допомогу до поліції. За лічені години оперативники відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 розшукали правопорушника у середмісті.

Познайомилися в кафе: в Одесі чоловік пішов проводжати дівчину додому та нещадно побив її, щоб обікрасти, фото-1

«В якості речових доказів поліцейські вилучили у чоловіка майно потерпілої, той пояснив, що хотів віддати його товаришу за борги. Слідчі помістили фігуранта до ізолятора тимчасового тримання і повідомили йому про підозру в розбійному нападі, вчиненому в умовах воєнного стану. Цей злочин передбачений ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна. Нині поліцейські клопочуть в суді про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - повідомив начальник територіального підрозділу поліції Сергій Волков.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...