• Головна
  • В Одесі один водій підстрелив іншого за то, що той його "підрізав",- ФОТО
17:40, 26 вересня 2022 р.

В Одесі один водій підстрелив іншого за то, що той його "підрізав",- ФОТО

В Одесі один водій підстрелив іншого за то, що той його "підрізав",- ФОТО

В Одесі поліцейські повідомили про підозру в хуліганстві 47-річному містянину, який під час конфлікту на дорозі влаштував стрілянину.

Повідомили в нацполіції Одеської області.

Інцидент стався в п’ятницю вранці на проїжджій частині дороги по вулиці Академіка Вавілова. 47-річний водій вступив у словесну перепалку із 26-річним водієм, коли той начебто «підрізав» його автомобіль. Не обмежуючись образами, старший за віком чоловік розпочав штовханину із молодшим, а тоді кілька разів вистрелив із травматичної зброї, травмувавши йому передпліччя, і поїхав з місця події.

Правоохоронці розшукали правопорушника і затримали в процесуальному порядку. В якості речового доказу у нього вилучили зброю.

Слідчі Одеського районного управління поліції № 1 під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Триває слідство.

Зазначимо, що хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчинене із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень, карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_одеси #новости_одессы
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...