• Головна
  • Перевізник на маршруті «Одеса-Афіни» повернув невдоволеній пасажирці 5 500 грн за квиток
15:35, 26 вересня 2022 р.

Перевізник на маршруті «Одеса-Афіни» повернув невдоволеній пасажирці 5 500 грн за квиток

Перевізник на маршруті «Одеса-Афіни» повернув невдоволеній пасажирці 5 500 грн за квиток

Перевізник на міжнародному маршруті «Одеса-Афіни» повернув жінці 5 500 грн за придбаний квиток у зв’язку з неналежним наданням послуг пасажирського автотранспорту.

Про це повідомили у ГУ Держспоживслужби в Одеській області.

У серпні жінка придбала квиток для проїзду з міста Одеси до столиці Греції Афін, однак у день від’їзду, прибувши на автостанцію, з якої мав відправитись транспортний засіб за заявленим маршрутом, споживачка побачила автотранспорт не того класу комфортності, який раніше заявив перевізник.

Заявниця звернулася до перевізника з вимогою про відшкодування грошових коштів у розмірі 5 500 грн за придбаний нею квиток для проїзду з Одеси до Афін у зв’язку з неналежним наданням послуг пасажирського автомобільного транспорту. Проте перевізник відмовив у задоволенні вимог споживачки.

Як повідомили у Головному управлінні Держпродспоживслужби в Одеській області, у серпні поточного року надійшло звернення від споживачки щодо неналежного надання послуг.

За результатами проведеної роботи наразі перевізником відшкодовано споживачці грошові кошти у розмірі 5 500 грн. Про даний факт споживачка особисто повідомила Головне управління.

Читайте також: Змінилася логістика: на одеський ринок "7 км" активно їдуть оптовики з центральних та західних регіонів,- ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_одеси #новости_одессы #автобус Афіни
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...