• Головна
  • В Одесі затримали молодика з пакунком марихуани: він виявився наркоторговцем, - ФОТО
14:06, 26 вересня 2022 р.
Надійне джерело

В Одесі затримали молодика з пакунком марихуани: він виявився наркоторговцем, - ФОТО

В Одесі затримали молодика з пакунком марихуани: він виявився наркоторговцем, - ФОТО

В Одесі поліцейські затримали 20-річного містянина за підозрою у наркозлочинній діяльності. Одесит отримував партії заборонених речовин через поштові сервіси, вдома фасував на дози і збував під час особистих зустрічей з клієнтами.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП в Одеській області.

Дільничні офіцери відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 затримали зловмисника на вулиці Генерала Цвєтаєва, коли той ніс додому пакунок з марихуаною.

Її вміст поліцейські підтвердили за допомогою експрес-тесту.

Окрім цього незаконного «товару», в ході обшуку домоволодіння фігуранта слідчі вилучили ще кілька пакунків з порошкоподібною речовиною та пігулками.

Зі слів власника, це - наркотики мефедрон та екстазі. Також у чоловіка вилучили ваги, пакувальний матеріал та мобільний телефон з інформацією, що свідчить про його наркозлочинну діяльність.

В Одесі затримали молодика з пакунком марихуани: він виявився наркоторговцем, - ФОТО, фото-1

«Речові докази поліцейські направили на експертизу, а правопорушнику повідомили про підозру в незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту психотропної речовини у великих розмірах, вчиненому за попередньою змовою групою осіб. Цей злочин передбачений ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. На час досудового розслідування підозрюваного взяли під варту. В ході слідства правоохоронці встановлюватимуть постачальників та замовників заборонених речовин», - повідомив слідчий у справі територіального підрозділу поліції Владислав Білічук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...