• Головна
  • У ЗСУ назвали особливості іранських дронів-камікадзе, які двічі обстріляли Одесу
10:36, 25 вересня 2022 р.

У ЗСУ назвали особливості іранських дронів-камікадзе, які двічі обстріляли Одесу

У ЗСУ назвали особливості іранських дронів-камікадзе, які двічі обстріляли Одесу

Іранські дрони-камікадзе, які почали використовувати росіяни проти Одеси, керовані і часто змінюють маршрут під час атаки.

Про це повідомила начальник об’єднаного координаційного штабу прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі інформаційного телемарафону.

"Суха статистика крайніх бойових днів свідчить про те, що вони продовжують використовувати і ракетні атаки, застосовуючи їх по іншим регіонам, а також почастішали випадки застосування цих дронів-камікадзе", - сказала вона.

За її словами, по-перше, дрони мають обмеження по дальності дії, тому застосовуються по регіонах, де сягає дальність. По-друге, їх тактико-технічні характеристики ще не вивчені, тому наскільки далеко вони можуть бути направлені ще вивчається.

"Наразі ми знаємо, що це гучний двигун, який сповіщає про наближення і це вже ознака вжиття заходів, щодо переходу в укриття. Вони керовані і часто під час атак змінюють маршрут, ми це вивчаємо", - сказала вона.

Нагадаємо, 25 вересня супротивник знову атакував Одесу дронами. Загарбники тричі поцілили в адмінбудівлю у центрі міста, ніхто не загинув.

23 вересня ворог атакував Одесу дронами-камікадзе з Чорного моря. Два дрони зруйнували адмінбудівлю в припортовій зоні, загинула людина. У той же день було збито 5 іранських дронів, якими ворог намагався атакувати Одесу.

 У середині серпня стало відомо, що Іран продав росії тисячу своїх безпілотників.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_одеси #новости_одессы #вІйна #война
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...