• Головна
  • Сприяємо поразці рашистів на полі бою – обираємо тактичне спорядження зроблене в Україні
Новини компаній
17:40, 19 серпня 2022 р.

Сприяємо поразці рашистів на полі бою – обираємо тактичне спорядження зроблене в Україні

Новини компаній

Майже півроку в Україні точиться війна. Окупанти зазіхають на нашу землю, нишпорять по домівках на захоплених територіях, намагаються поцупити речі у українських військових, бо їх власні – дешевий мотлох, нездатний захистити та допомогти в бою. Але українське спорядження призначене суто для наших українських героїв! Це вже не ті китайські вироби, які дуже допомогли у перші місяці, коли не було нічого. Тоді волонтери відчайдушно шукали по усіх усюдах все, що може підійти, привозили як гарну амуніцію, так і не дуже, але і вона принесла користь – дозволила зрозуміти, яке спорядження дозволить максимально швидко замінити магазин, дістати джгут, витягнути гранату.

Сьогодні вже можна купити тактичне спорядження для військових вироблене в Україні. Розроблене з урахуванням недоліків та плюсів зарубіжної продукції, високої якості, бо у цьому питання жодних компромісів бути не може. Пропонуємо поглянути на тактичні підсумки, підсумки-аптечки, розвантажувальні жилети, плитоноски, РПС та інші вироби українського бренду Win War. Головна перевага – вироби розробляються у тісній співпраці з військовими, тими, хто був на передовій, на власному досвіді знає, яким має бути підсумок під магазин АК чи підсумок для магазину РПК, щоб носити і вилучати магазини, перезаряджати зброю в умовах бою було просто та зручно.

Асортимент компанії великий. Це підсумки для магазинів АК, РПК, гранат, аптечок та турнікетів відкритого та закритого типу, розгрузки, ремінно-плечові системи, інша амуніція. Використовується щільна, зносостійка тканина Cordura, здатна витримати суворі умови фронту, надійні кріплення з додатковими утримуючими гумками, подвійні шви. Міцність виробів ретельно перевіряється, бо треба впевнитись, що підсумок під магазин не порветься, не підведе у вирішальну хвилину.

Виробництво Win War знаходиться в Києві, але замовити продукцію, причому післяплатою, можна у всі міста України. Компанія надає можливість післяплати для того, щоб майбутній власник міг перевірити обраний тактичний підсумок, приміряти, протестувати, чи зручно витягати та вставляти магазин.

10% продукції, яка відшивається, бренд передає ЗСУ безкоштовно. Передача на передову відбувається за допомогою волонтерів. Волонтерські організації та оптові покупці можуть придбати підсумок під РПК чи АК, інші вироби за спеціальною ціною.

«Українським захисникам – найкраще спорядження» – з цим правилом співробітники компанії приступають до пошиття кожної моделі. Спорядження відшивається вручну, це дозволяє приділити увагу кожній деталі, а потім ретельно перевірити готовий виріб.

Чи переможе Україна російських загарбників? Звісно, переможе. В тому числі завдяки якісній амуніції, яка допомагатиме у боях, берегтиме здоров’я та життя. Держава намагається допомагати з устаткуванням для фронту, але деякі речі доводиться купувати самостійно. Обирайте якісне спорядження, перевіряйте його, бо на передовій воно стане надійним помічником. Разом з українськими виробниками рухаємось до нашої перемоги. Слава Україні!

Купити тактичні підсумки Win War можна на сайті https://yourhouse.com.ua/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#виробництво Win War в Києві #купити тактичне спорядження для військових #тактичні підсумки #підсумок під магазин АК #підсумок для магазину РПК #підсумок під магазин #підсумок під РПК чи АК
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...