• Головна
  • Одеська область хоронить захисників України, загинули ще четверо героїв,- ФОТО
10:54, 18 серпня 2022 р.

Одеська область хоронить захисників України, загинули ще четверо героїв,- ФОТО

Одеська область хоронить захисників України, загинули ще четверо героїв,- ФОТО

Мешканці Тарутино на Южного Одеської області 17 серпня попрощалися із загиблими воїнами Збройних Сил України Геннадієм Тихоновим та  мешканцем села Підгірне Тарутинської громади Григорієм Денисенком.  Сьогодні та завтра відбудуться похорони Володимира Тарасенко села Яськи та жителя міста Південний Олексія Дорошенко.

Григорій Денисенко мешканець Тарутинської громади загинув під Бахмутом що на Донеччині, а Геннадій Тихонов біля Миколаєва.

"Під супроводом поліцейських та військових, колону з загиблим воїном, громада зустрічає з українськими прапорами, в глибокій скорботі, ставши навколішки", - повідомили в Тарутинській селищній раді.

Одеська область хоронить захисників України, загинули ще четверо героїв,- ФОТО, фото-1

Геннадій Тихонов став на захист незалежності України ще у 2014 році. Після повернення з зони проведення АТО заснував громадську організацію, в яку увійшли ветерани російсько-української війни.

"Геннадій Тихонов став на захист незалежності України ще у 2014 році. Після повернення з зони проведення АТО заснував громадську організацію, в яку увійшли ветерани російсько-української війни. Церемонія прощання відбулась біля пам’ятника Захисникам незалежності України. Висловити співчуття та слова підтримки зібрались більше сотні людей. Товариші по службі, колеги портовики, побратими, друзі та однодумці згадали Геннадія та його життєвий шлях", - наголосили в Южненській міській раді.

Одеська область хоронить захисників України, загинули ще четверо героїв,- ФОТО, фото-2

16 серпня загинули мешканець села Яськи Володимир Тарасенко та житель міста Південний Олексій Дорошенко.

Про це повідомили у Яськівській сільській раді та Штабі Южненської громади.

Прощання з Володимиром відбудеться 18 серпня у Яськівському будинку культури о 10.00. Церемонія відспіву пройде у каплиці біля сільського будинку культури. Земляки, товариші по службі, рідні та друзі утворюють живий коридор пошани, який розпочинатиметься з початку села (кафе "Мийка") до сільського будинку культури. Формуватимуть колону о 9:30. 

Житель села Яськи Володимир Тарасенко Олексій загинув під час виконання бойового завдання на Миколаївщині. Йому був 42 роки, він працював на ОПЗ та в компанії "Дельта Уїлмар". З перших днів пішов на війну добровольцем. У загиблого залишилася дружина та 14-річна донька. Прощання із захисником відбудеться 19 серпня о 10.00. Про місце проведення жалобної церемонії повідомлять пізніше. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_одеси
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...