• Головна
  • Лежала в калюжі крові: в Одесі зловмисник забив до смерті жінку, - ФОТО, ВІДЕО
11:38, 1 серпня 2022 р.
Надійне джерело

Лежала в калюжі крові: в Одесі зловмисник забив до смерті жінку, - ФОТО, ВІДЕО

Лежала в калюжі крові: в Одесі зловмисник забив до смерті жінку, - ФОТО, ВІДЕО

В Одесі поліцейські викрили зловмисника, який напав на жительку Суворовського району і жорстоко побив її. Потерпіла померла. 

Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції. 

За інформацією правоохоронців, подія сталася в під'їзді багатоповерхівки на вулиці Академіка Заболотного. Правопорушник напав на 45-річну містянку, коли вона поверталася додому, завдав їй декілька ударів в область голови твердим тупим предметом і втік. Жінку в калюжі крові виявила її родичка. Потерпілу ушпиталили в комі з тяжкою черепно-мозковою травмою та забоєм головного мозку. Внаслідок отриманих травм вона згодом померла.

За кілька днів оперативникам вдалося викрити 30-річного чоловіка, що проживає в центрі міста та затримали його в процесуальному порядку. Слідчі поліції під процесуальним керівництвом окружної прокуратури м. Одеси вилучили з квартири фігуранта речові докази і повідомили йому про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що спричинило смерть потерпілої. Цей злочин передбачений ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Нині поліцейські клопочуть про обрання запобіжного заходу підозрюваному. Мотиви скоєного вони встановлюватимуть в ході досудового розслідування.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...