• Головна
  • Інсценував пограбування: житель Одещини витратив гроші компанії на онлайн ігри
13:39, 28 липня 2022 р.
Надійне джерело

Інсценував пограбування: житель Одещини витратив гроші компанії на онлайн ігри

Інсценував пограбування: житель Одещини витратив гроші компанії на онлайн ігри

На Одещині поліцейські викрили водія товарної компанії в наданні завідомо неправдивого повідомлення пограбування, якого не було.

Про це повідомила пресслужба ГУНП. 

У відомстві розповіли, що 31-річний житель Доброславської територіальної громади зателефонував до поліції і повідомив, що під час зупинки службової автівки до нього підійшов невідомий чоловік і вдарив по голові так, що він втратив свідомість. Зловмисник забрав у потерпілого близько 36-ти тисяч гривень виручки, яку необхідно було здати до офісу.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції та криміналісти Одеського районного управління поліції № 2. В ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що напад "потерпілий" інсценував з метою отримання легкої наживи. Чоловік забрав гроші, які належали роботодавцю, наніс собі тілесне ушкодження та заявив у поліцію про напад "зловмисника". Коли правоохоронці зібрали докази і продемонстрували їх правопорушнику, той у всьому зізнався й повідомив, що витратив готівку на онлайн ігри.

Дії правопорушника поліцейські кваліфікували за ч. 2 ст. 383 Кримінального Кодексу України. За завідомо неправдиве повідомлення про вчинення кримінального правопорушення зі створенням штучних доказів з метою корисливих мотивів правопорушнику загрожує обмеження волі на строк від двох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...