• Головна
  • В Одесі затримали хабарника на гарячому, - ФОТО
14:15, 22 липня 2022 р.
Надійне джерело

В Одесі затримали хабарника на гарячому, - ФОТО

В Одесі затримали хабарника на гарячому, - ФОТО

В Одесі затримали державного виконавця, який вимагав хабар від директора приватного підприємства. Наразі вирішуються питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Про це повідомила пресслужба Одеської обласної прокуратури. 

Прокурори Одеської обласної прокуратури спільно з поліцейськими за оперативного супроводу співробітників СБУ затримали державного виконавця Південного міжрегіонального управління Мінюсту в Одесі під час одержання неправомірної вигоди.

За інформацією відомства, держвиконавець вимагав від директора приватного підприємства хабар за скасування арешту, накладеного на розрахункові рахунки в рамках виконавчого провадження.

Після одержання 17 тисяч гривень хабара службовця затримали на його робочому місці. Наразі йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України.

Пресслужба СБУ повідомила, що чоловік систематично отримував неправомірну вигоду. Оперативники спецслужби встановили, що за грошову винагороду старший державний виконавець сприяв й іншим громадянам у закритті виконавчих проваджень та поверненні арештованого майна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...