• Головна
  • В Одесі чоловік викрав у місцевого підприємця вантажний автомобіль і поїхав кататися, - ФОТО
11:13, 22 липня 2022 р.

В Одесі чоловік викрав у місцевого підприємця вантажний автомобіль і поїхав кататися, - ФОТО

В Одесі чоловік викрав у місцевого підприємця вантажний автомобіль і поїхав кататися, - ФОТО

На Одещині поліцейські викрили двох чоловіків, які незаконно привласнили транспортні засоби. Зловмисники хотіли покататися і продати чуже майно. Натомість стали фігурантами кримінальних проваджень. За скоєне їм загрожує щонайменше п’ять років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Поліцейські встановили, що 34-річний житель прилеглого до Одеси села привласнив в обласному центрі вантажний автомобіль місцевого підприємця. Пізно ввечері на стоянці біля складських приміщень однієї з мереж супермаркетів чоловік проник в «Mercedes» через не до кінця зачинене вікно, завів двигун, замкнувши дроти в замку запалювання, і поїхав кататися. Оперативники відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 встановили місце знаходження автомобіля наступного дня. Він був схований на вулиці Малиновського. А за кілька днів стражі порядку розшукали і правопорушника.

В Одесі чоловік викрав у місцевого підприємця вантажний автомобіль і поїхав кататися, - ФОТО, фото-1

В Роздільній правоохоронці з’ясували, що 18-річний місцевий житель привласнив мотоцикл співмістянина. В пошуках цінного майна молодик проник на територію домоволодіння потерпілого, коли того не було вдома. А помітивши в гаражі двоколісник, проліз усередину, віджавши вікно заздалегідь заготовленим ломом, і забрав транспорт. Мотоцикл юнак сховав у знайомого, запевнивши, що то його, і став підшукувати покупця. Проте поліцейські розшукали зловмисника та викрадене ним майно швидше.

В Одесі чоловік викрав у місцевого підприємця вантажний автомобіль і поїхав кататися, - ФОТО, фото-2

Обом фігурантам слідчі оголосили підозру за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України. За незаконне заволодіння транспортними засобами їм загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одесса #новости
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...