• Головна
  • Нетвереза жителька Одещини не помітила, як зник її трирічний малюк
13:52, 11 липня 2022 р.
Надійне джерело

Нетвереза жителька Одещини не помітила, як зник її трирічний малюк

Нетвереза жителька Одещини не помітила, як зник її трирічний малюк

На Одещині поліцейські розшукали трирічного малюка, який зник через недбалість своєї матері. Наразі з хлопчиком все добре, а от жінку чекає адміністративна відповідальність.

Про це повідомили в ГУНП Одеської області. 

Вчора, 10 липня, до поліцейських звернулася жителька одного з сіл Куяльницької громади із повідомленням, що у багатодітній родині зникла дитина. Як виявилося, нетвереза мати в цей час спала, а батько був на заробітках. Пропажу хлопчика помітив старший брат і звернувся по допомогу до сусідки.

Поліцейські разом із мешканцями села розпочали пошуки малюка на вулицях, в посадках та покинутих будівлях. Ситуація ускладнювалася тим, що вже темніло.

"Дитину знайшли сплячою в одній із господарських споруд на території домоволодіння родини. Малюк був голодний, але не постраждав. Про нього негайно подбали, а на недобросовісну матір, яка залишила малолітнього сина без нагляду, склали два протоколи: за частиною 2 статті 184 та частиною 1 статті 178 КУпАП. З жінкою вже проводили профілактичні бесіди та притягували до відповідальності за невиконання батьківських обов’язків, коли її старший син тікав з дому. Оскільки вона не змінила своє ставлення до догляду за дітьми, сім’я перебуватиме під посиленим контролем соціальних служб та поліції", - повідомила начальниця сектору ювенальної превенції Подільського районного управління поліції Катерина Нігрецкул.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...