• Головна
  • 32 тисячі упаковок ліків для 36 підрозділів ЗСУ від АНЦ
Новини компаній
15:00, 5 липня 2022 р.

32 тисячі упаковок ліків для 36 підрозділів ЗСУ від АНЦ

Новини компаній

Від початку війни компанія АНЦ у посиленому режимі працює на перемогу на всіх рівнях: донатить ЗСУ, ТрО та долучається до благодійних ініціатив допомоги мирному населенню, клієнтам та співробітникам.

“Найважливішими для нас - є люди! Дуже важливо підтримувати свою команду, щоб попри всю складність сьогоднішніх подій, кожен був впевнений, що у нього є опора в особі АНЦ”, зазначив СЕО компанії Микола Щербина

39 людей з команди АНЦ долучились до ЗСУ та ТрО за власною ініціативою. Дбаючи про своїх співробітників, АНЦ запустили ініціативу підтримки їх підрозділів. Перша партія допомоги, а саме - необхідна військова амуніція: бронежилети, каски, тактичні окуляри, берці, літня форма та тактичні рюкзаки вже отримано бійцями.

Наступним кроком, став збір аптечок. Цільовий запит на ліки та товари медичного призначення було отримано від начмедів підрозділів ЗСУ, де проходять службу їх співробітники. Силами менеджменту офісу та за підтримки провідних фарм. компаній, було зібрано та відправлено на передову 35 аптечок на сумму 1,7 мільйонів гривень. Партнерами ініціативи виступили такі провідні фармацевтичні компанії, як Дарниця, Інтерхім, Б.Браун Медікал Україна, Евітас, Київський вітамінний завод та корпорація Артеріум. В аптечках тільки якісні ліки від перевірених європейських та українських виробників: антибіотики широкого спектру дії, медикаменти першої медичної допомоги при пораненнях тощо.

“Ми пишаємось співробітниками, що стали на захист нашої країни. Чекаємо на повернення кожного!”, зазначив СЕО АНЦ Микола Щербина

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#АНЦ #мережа аптек АНЦ #сеть аптек АНЦ #anc
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...