• Головна
  • На Одещині керівник привласнив гроші, виділені на ремонт дороги
15:51, 4 липня 2022 р.

На Одещині керівник привласнив гроші, виділені на ремонт дороги

На Одещині керівник привласнив гроші, виділені на ремонт дороги

На Одещині судитимуть керівника будівельної фірми за те, що він привласнив гроші, виділені з державного бюджету на ремонт дороги.

Повідомив відділ комунікації поліції Одеської області.

В ході досудового розслідування було встановлено, що керівник будівельної фірми згідно з договором, укладеним з Визирською сільською радою, повинен був виконати капітальний ремонт дорожнього покриття на одній із вулиць громади. На це з державного бюджету виділили понад мільйон двісті тисяч гривень. Але підрядник, задля економії грошей на свою користь, виконав роботи не в повному обсязі, витратив відповідно менше матеріалів, а замовнику подав документацію з відомостями такими, як треба, відповідно до взятих на себе зобов’язань.

Отримавши повну суму за недороблену дорогу, підрядник заволодів частиною коштів Визирської сільської територіальної громади.

Слідчі відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 2 під процесуальним керівництвом прокурорів Доброславської окружної прокуратури Одеської області оголосили правопорушнику підозру в службовому підробленні офіційних документів за частиною 1 статті 366 Кримінального кодексу України та заволодінні чужим майном, шляхом зловживання службовим становищем, за частиною 2 статті 191 того ж кодексу.

Матеріали справи скеровані до суду. Правопорушнику може загрожувати до п'яти років обмеження або позбавлення волі, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_одеси
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...