• Головна
  • Телефон, посуд, сантехніка: ізмаїльські правоохоронці викрили двох жінок та чоловіка в крадіжках
16:37, 1 липня 2022 р.
Надійне джерело

Телефон, посуд, сантехніка: ізмаїльські правоохоронці викрили двох жінок та чоловіка в крадіжках

Телефон, посуд, сантехніка: ізмаїльські правоохоронці викрили двох жінок та чоловіка в крадіжках

Ізмаїльські поліцейські викрили двох жінок та чоловіка, які пообкрадали односельців. Дії фігурантів слідчі кваліфікували за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України.

Про це повідомили в ГУНП. 

Так, 44-річна жінка привласнила телефон, який односелець забув на столі біля продуктового магазину. Потерпілий швидко згадав про мобільник і звернувся до громадянки, що була біля місця, де він його залишив, але та сказала, що нічого не брала. Чоловік повідомив про подію в поліцію, і правоохоронці вилучили у підозрюваної ґаджет.

Ще одна, 24-річна мешканка району вирішила шляхом крадіжки повернути борг, який їй завинив односелець. Коли чоловіка не було вдома, жінка проникла до його господарського приміщення через незачинені двері і викрала посуд на кілька тисяч гривень. Потерпілий звернувся в правоохоронні органи, і поліцейські розшукали причетну до злочину громадянку та вилучили в неї чуже майно.

А 42-річний неодноразово судимий за майнові злочини чоловік забрався в будинок покійної односельчанки, знаючи, що спадкоємці навідуються до нього рідко. З оселі зловмисник виніс сантехніку, яку згодом продав. Про обікрадене житло громадяни сповістили в поліцію за тиждень, втім це не завадило правоохоронцям встановити правопорушника та розшукати збуті ним речі.

За результатами досудового розслідування проваджень, розпочатих за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, слідчі поліції оголосили фігурантам підозру. За крадіжки, вчинені в умовах воєнного стану, правопорушникам загрожує від п’яти до восьми років ув’язнення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...