• Головна
  • Гроші, побутові речі та кабелі зв'язку: на Одещині викрили у крадіжках п’ятьох громадян
13:37, 18 червня 2022 р.

Гроші, побутові речі та кабелі зв'язку: на Одещині викрили у крадіжках п’ятьох громадян

Гроші, побутові речі та кабелі зв'язку: на Одещині викрили у крадіжках п’ятьох громадян

Поліцейські Одещини викрили п’ятьох громадян, які намагалися нажитися на чужому майні. Спокусилися вони грошима, побутовими речами та кабелями зв’язку. Майже все майно у правопорушників поліцейські вилучили й повернули власникам.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Двох зловмисників виявили в Ізмаїлі. 21-річний молодик, який знаходився на іспитовому строку за шахрайство, скористався гостинністю містянки, а коли господиня не бачила, забрав з її сумки мобільний телефон, гроші, банківську картку та паспорт.

Інший правопорушник привласнив жилет з місцевого торговельного центру, проте потрапив у поле зору камер відеоспостереження і був оперативно викритий правоохоронцями. Досудове розслідування по його справі завершено, матеріали направлені до суду.

Житель Чорноморська здійснив дванадцять крадіжок кабелю, завдавши місцевим провайдерам збитків на загальну суму понад 50 тисяч гривень. Зловмисник проникав до підвальних приміщень і зрізав кабелі інтернет-мереж, а потім здавав їх у пункти прийому металобрухту. «Бізнес» закінчився, коли співробітники карного розшуку викрили правопорушника – виявилося, що він рік тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за майнові злочини.

А от жителька Татарбунарської громади звернулася до поліції через те, що невідомий зламав двері її обійстя та виніс звідти гроші. Поліцейські розшукали зловмисника – місцевого мешканця, який також потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення майнових злочинів.

Останній фігурант з Березівщини допомагав односельчанці по господарству, а в якості «винагороди» без дозволу забрав її глибинний насос та оприскувач. Чоловік планував продати чуже майно, проте не встиг.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одесса #новости
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...