• Головна
  • Найбільша ІТ-компанія з українським корінням шукатиме таланти в Одесі
Новини компаній
11:00, 6 вересня 2021 р.

Найбільша ІТ-компанія з українським корінням шукатиме таланти в Одесі

Новини компаній

Поговорити про зростання та прокачку рівня IT-спеціалістів, управління проєктами, дізнатися, що робить архітектор в ІТ, як стати технічним гуру та не тільки — 11 вересня о 15:00 одеських ІТ-фахівців запрошують на першу живу зустріч про ІТ від найбільшої ІТ-компанії з українським корінням, SoftServe. 

На заході одеські розробники зможуть:

Поспілкуватися з однодумцями та поділитися своїми історіями віддаленої роботи 

  • Послухати лекцію про великі дані та штучний інтелект, а також як це все пов’язано з позицією Data Engineer від Дмитра Кібця, Senior BigData Engineer 

  • Дізнатися, чим займається архітектор в ІТ, як їм стати та що треба знати для цієї позиції

  • Проконсультуватися з рекрутером щодо кар'єри та за бажанням пройти технічне інтерв'ю 

  • Наживо протестити демо-розробки та R&D-проєкти 

Одеса стала шостим містом ROAD SHOW компанії SoftServe, що об’єднує понад 10 тисяч спеціалістів, серед яких — і одеські ІТ-фахівці. Про віддалену роботу та плани розширення SoftServe в Одесі — поговоримо на зустрічі. 

Дата та час: 11 вересня, 15:00

Де: Літній театр “Горсад”

Захід відбувається за попередньою реєстрацією за посиланням

Про компанію:

SoftServe — найбільша глобальна ІТ-компанія з українським корінням, що працює у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг. SoftServe є однією з найбільших компаній-розробників програмного забезпечення у Центральній та Східній Європі та входить до переліку найбільших сервісних ІТ-компаній України. Близько 10 000 співробітників працюють у 38 офісах, що розміщені від Сан-Франциско до Сінгапуру. Головні офіси компанії розташовані у Львові та Остіні (штат Техас, США). Розробницькі центри компанії знаходяться у Львові, Києві, Дніпрі, Харкові, Рівному, Івано-Франківську, Чернівцях, Софії (Болгарія) та Вроцлаві, Білостоку, Глівіце та Варшаві (Польща).

Компанія працює над понад 1200 активними проектами для клієнтів у країнах Північної Америки, ЄС, та Азії. Клієнтами SoftServe є такі компанії як IBM, Cisco, Panasonic, Cloudera, Henry Schein, Spillman Technologies та ін. SoftServe є партнером Google Cloud Platform, Amazon Web Services, Microsoft Azure та інших великих технологічних компаній. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...