• Головна
  • ТОВ "ООЕК" спрощує процедуру оформлення договорів, та робить крок у підтримку руху «без паперу»
Новини компаній
09:00, 2 серпня 2021 р.

ТОВ "ООЕК" спрощує процедуру оформлення договорів, та робить крок у підтримку руху «без паперу»

Новини компаній

На початку липня 2021 року Одеська обласна енергопостачальна компанія (ТОВ «ООЕК») приєдналась до єдиного порталу державних послуг Дія та значно спростила своїм клієнтам процедуру оформлення договорів про постачання електроенергії.

Одним із пріоритетних завдань останніх двох років ТОВ «ООЕК» визначено вдосконалення клієнтського онлайн-сервісу, з цією метою Компанія успішно впроваджує сучасні технології.

Наші клієнти вже оцінили зручність нового електронного кабінету на офіційному сайті та можливість безконтактних розрахунків, безперервно зростає кількість користувачів, що обрали цілодобову підтримку розумних чат-ботів ТОВ «ООЕК» у месенджерах Viber та Telegram.

Відтепер Компанія робить наступний важливий крок - при укладенні договору про постачання електроенергії, в будь-якому ЦОК Компанії, у клієнтів ТОВ ООЕК з'явилась можливість надавати копії документів не в паперовому, а в цифровому вигляді через застосунок Дія

ТОВ "ООЕК" спрощує процедуру оформлення договорів, та робить крок у підтримку руху «без паперу», фото-1

Як це працює?

При наявності у клієнта паспорту ID нового зразка, індифікаційного коду та завантаженого застосунку Дія на смартфоні для укладення договору можна надати копії цифрових документів:

  • Клієнт зчитує QR-код сканером кодів у Дії.
  • У застосунку з'являється запит на підтвердження відправлення копій цифрових документів.
  • Він містить назву, адресу та перелік запитуваних документів.
  • Клієнт підтверджує відправлення копій цифрових документів. Дія автоматично сформує чернетку листа в електронній пошті смартфона з копіями цифрових документів з адресою компанії. Клієнту потрібно просто натиснути “Надіслати” та копія документу буде відправлена на пошту ТОВ “ООЕК”

Копії яких документів для укладення договору можна передати через Дію?

  • паспорт (ID-картка);
  • картка платника податків;

Нагадаємо:

Україна — перша країна у світі, що запустила цифрові паспорти та законодавчо прирівняла їх до звичайних документів.

«Щодня наша компанія отримує та опрацьовує тисячі паперових документів. Ця невід’ємна частина офіційного документообігу впливає на швидкість ділових відносин та перетворює наші офіси на паперові океани. Саме тому ми обрали стратегію створення цифрової альтернативи паперу там, де це можливо. Наприклад у електронних кабінетах власники особистих рахунків мають змогу відмовитись від паперової платіжки, а юридичні клієнти за допомогою цифрового підпису, можуть обмінятися з нами актами виконаних робіт не відвідуючи офіс. Використовуючи Дія, ми надаємо додаткові переваги нашим клієнтам при оформленні договорів» - зазначив директор ТОВ «ООЕК» Олександр Бемм.

У вересні 2021 року Україна розпочне входження в режим «без паперу». ТОВ «ООЕК» приєднується до цієї ініциативи та закликає своїх клієнтів активно використовувати онлайн-сервіси, цифрові аналоги документів.

Станом на 1 липня від паперових платіжок офіційно відмовилось більш ніж 150 тисяч клієнтів компанії. Таке рішення має цілу низку переваг: швидкість отримання рахунку, нагадування про сплату, систематизація при збережені рахунків, економія ресурсів т.і. Обрати опцію «відмовитись від паперового рахунку» досить просто у власному кабінеті клієнта ТОВ «ООЕК».

Приєднуйтесь до світового руху «paperless» разом з нами! https://ooek.od.ua/user/.

Додаткова інформація:

Тел.: +38 (094) 863 32 38

E-mail: [email protected]

Ольга Харітонова

Менеджер зі зв’язків з громадскістю

ТОВ «ООЕК»

****

ТOB "OOEK" - перший та найпотужніший постачальник електричної енергї для потреб населення та підприємств. Єдиний постачальник за універсальним тарифом в межах Одеської області.

Стабільна, надійна компанія, що активно розвивається, з багаторічним досвідом в енергетичному бізнесі та досвідченою командою професіоналів.

Більш ніж 30 центрів обслуговування у ділових центрах Одеси і Одеської області, понад 300 висококвалфікованих пращвників здійснюють обслуговування більш ніж 1 000 000 клієнтів.

Ми гарантуемо надійне постачання електричної енергії за вигідною ціною!

Формуємо персональні тарифи та гнучкий графік оплат, підтримуємо кожного

****

Дія — це новий рівень взаємодії держави та громадян: зручний і людяний. Все дуже зручно та завжди під рукою у смартфоні.

На порталі можна отримати онлайн майже 70 державних послуг, а в оновленому мобільному застосунку — доступ до 9 своїх цифрових документів і 12 послуг. Серед документів: ID-картка та закордонний біометричний паспорт, студентський квиток, посвідчення водія, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, страховий поліс транспортного засобу, податковий номер (РНОКПП), свідоцтво про народження та довідка переселенця (ВПО). Особливої уваги заслуговує революційна технологія Дія.Підпис — найзахищеніший електронний підпис просто у смартфоні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...