• Головна
  • Євро 2020: в Одесі облаштують унікальну фан-зону для перегляду матчу національної збірної
Пресс-релиз
18:00, 20 червня 2021 р.

Євро 2020: в Одесі облаштують унікальну фан-зону для перегляду матчу національної збірної

Пресс-релиз

21 червня одеситів запрошують підтримати збірну України з футболу й відвідати фінал регіональних кіберспортивних змагань з CS:GO та Dota2. Турнір розпочнеться о 17:00 на Грецькій площі. Серед учасників — команди, які пройшли кваліфікацію від Федерації Кіберспорту України UESF. Усі, хто матимуть бажання долучитись до змагань, зможуть взяти участь у Parimatch Чемпіонаті України з CS:GO і Dota2 із загальним призовим фондом 1 000 000 гривень. 

Окрім кібертурнірів, фура-трансформер також розгорне лаунж-зону PlayStation, настільний теніс, настільний футбол, фудкорт та фотозону. Головним дійством спортивного свята стане спільний перегляд третього матчу групового етапу Євро-2020 для національної збірної України проти команди Австрії. Трансляція матчу запланована на 19:00.

«Кібертрак» — це величезна фура-трансформер, яка пропонує безліч розваг цікавих як для фанатів кіберспорту, так і для футбольних вболівальників. Вперше його оцінили гості столичного «Олімпійського», які прийшли на головну арену країни подивитися матч Україна — Нідерланди. 

«Кібертрак» охопить майже всі міста країни. Після Одеси фура відправиться до Миколаєва, Запоріжжя, Дніпра, Харкова, Полтави та Черкас. Тур триватиме до 7 липня, тож усі охочі матимуть можливість увірватися в атмосферу Євро та кіберспорту.

Євро 2020: в Одесі облаштують унікальну фан-зону для перегляду матчу національної збірної, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...