• Головна
  • «Таврия В» відкриває інноваційний магазин «Блиск&Відро» в Одесі
Новини компаній
17:00, 17 травня 2021 р.
Надійне джерело

«Таврия В» відкриває інноваційний магазин «Блиск&Відро» в Одесі

Новини компаній
«Таврия В» відкриває інноваційний магазин «Блиск&Відро» в Одесі

14 травня 2021 року в Одесі, на вулиці Академіка Філатова, 70, корпус 1 відкрився перший інноваційний магазин косметики та побутової хімії «БЛИСК&ВІДРО».

Компанія «ТАВРИЯ В» продовжує свій динамічний розвиток. Одним із стратегічних напрямків у своєї діяльності «ТАВРИЯ В» визначила розширення мережі магазинів косметики, побутової хімії та товарів для дому «БЛИСК&ВІДРО». З магазинами цієї мережі мешканці України добре знайомі. Вже кілька років у різних регіонах нашої країни успішно працюють 12 торговельних об'єктів «БЛИСК&ВІДРО». «БЛИСК&ВІДРО» - дуже перспективний формат, який успішно розвиває компанія «ТАВРИЯ В» з 2014 року.

Новий магазин в Одесі, у мікрорайоні «Черьомушки» на вулиці Академіка Філатова, 70, корп. 1 - перший магазин мережі «БЛИСК&ВІДРО», що повністю обладнаний касової системою самообслуговування Self Checkout. Дуже популярна у всьому світі технологія комплексного самообслуговування, коли покупець самостійно сканує та оплачує свої покупки вже кілька років успішно працює у багатьох магазинах «ТАВРИЯ В», проте у мережі магазинів «БЛИСК&ВІДРО» була застосована вперше. За покупку можна сплатити не лише готівкою, але і картою або смартфоном. Сучасні покупці раціональні і дуже практичні, вони усвідомлено підходять до вибору місця для здійснення покупки. Тому фахівці компанії «ТАВРИЯ В» вирішили за необхідне бути у тренді та постійно впроваджувати нові сервіси у магазинах такого перспективного та затребуваного формату.

Мешканці будинків, що розташовані у безпосередній близькості до нового магазину, з нетерпінням чекали відкриття. «БЛИСК&ВІДРО» - це зручні магазини біля будинку, в яких є необхідний асортимент, а ціни доступні, в яких легко орієнтуватися та знаходити потрібний товар.

У новому магазині, на дуже невеликій площі 252 кв. метра представлений великий спектр якісної продукції провідних українських виробників та популярних світових брендів. Тут можна наповнитися новими та оригінальними концепціями оформлення свого оселища, придбати товари, що допомагають зробити житло теплим та затишним, а побут легким, сучасним та комфортним. Особлива увага - товарам для мам та малюків: дитяче харчування, соки, засоби гігієни, посуд, одяг, білизна, іграшки.

Увагу жінок привернуть професійні засоби для індивідуального догляду за собою, декоративна косметика, у тому числі популярні білоруські бренди та косметика улюбленої торговельної марки Ruby Rose.

Добрі господині знайдуть у новому магазині відмінний вибір ексклюзивного посуду власного імпорту - для приготування їжі та сервіровки, форми для випічки, серветки під гаряче, аксесуари для ванної, елементи системи зберігання речей, товари для прикраси інтер'єру. Чудово представлена побутова хімія - пральні порошки, засоби для миття поверхонь від відомих європейських виробників. Садівники та власники дачних ділянок також зможуть знайти на полицях нового магазину корисні товари.

Так само як у всіх магазинах мережі «БЛИСК&ВІДРО», для покупців передбачений великий вибір новинок від відомих виробників, система знижок, вигідні акції, привабливі ціни на найбільш популярні групи товарів. Тут також працює програма лояльності «КлеверБонус», яка дозволяє накопичувати бали за покупку, якими можна розраховуватися не лище у магазинах «БЛИСК&ВІДРО», но також у супермаркетах мережі «ТАВРИЯ В», «КОСМОС», у кафе Romeo & Bagetta, «Т СПРІНТ КАФЕ».

Тисячі покупців, які прийшли за покупками у новий магазин «БЛИСК&ВІДРО» у дні відкриття традиційно отримали подарунки, а малюки - повітряні кульки. Новий магазин «БЛИСК&ВІДРО» працює з 9.00 до 22.00.

Щиро запрошуємо вас оцінити переваги магазину «БЛИСК&ВІДРО» та переконатися, що новий магазин - зручне місце для комфортних покупок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...