• Головна
  • SunFM Ukraine — інтернет-радіо, яке не захочеться перемикати
Партнерский материал
09:00, 19 квітня 2021 р.

SunFM Ukraine — інтернет-радіо, яке не захочеться перемикати

Партнерский материал

«Ми — творці величезної сім'ї слухачів найкращої і найпопулярнішої музики в світі, по-справжньому кращий вибір для шанувальників хітів формату top 40.»

Радіо SunFM Ukraine – це українська інтернет-радіостанція з найпопулярнішою музикою.

Цей крутезний інтернет-проект було створено ще десять років тому, у далекому 2010. Радіо транслює популярну музику на 5 різних за жанром каналах, серед яких: популярна музика, гарячі хіти, свіжі новинки, класичний та хард рок, українські та американські топ-пісні. Тобто – будь-який слухач, скажемо, віком від 16 до 35 років, знайде щось своє на цій радіостанції. Ще й головний канал тепер мовить рідною українською. Ну чи це не чудово?

Загалом — станція молода і дуже прогресивна, розрахована на активного і сучасного слухача, який слухає музику, поки їде у метро, гуляє у парку з собакою, чи, скажімо, їде за кермом власної автівки. Ефір не забруднений розмовами, політичними новинами та рекламою, що дозволяє на повну насолоджуватися улюбленою музикою без перерв. Канали можна обирати в залежності від настрою, на будь-який музичний смак з улюбленими треками. А слухати SunFM Ukraine можна усюди, де є інтернет-зв’язок.

Тож, SunFM – це насправді «монстр» сучасного радіоефіру у форматі реального часу, без перебільшень. Чому саме «монстр»?

Нам вдалося поспілкуватись з творцем цього проекту – Іваном Шкуренко:«Чому монстр? (сміється) Тому що музика підібрана виключно: радіо розраховане на прогресивну молодь, яка завжди онлайн. Тому що професійне звукове оформлення ефіру, яке доповнює загальну картину сильним відчуттям потужного бренду при прослуховуванні. Тому що крос-платформовий сайт, де є все найнеобхідніше, і слухати можна з будь-якого сучасного пристрою. Без усіляких встановлень додатків, доповнень і так далі.Ну і наша найголовніша вишенька на торті - це повна відсутність реклами в ефірі і на сайті.»

Радіо SunFM – це справжня знахідка не тільки для слухачів, але й для нових та популярних українських виконавців. Команда радіо завжди рада вітати в ефірі нові молоді українські таланти, що створюють по-справжньому якісну українську музику. Адже вони як ніхто інший розуміють, як іноді важко потрапити в ротацію «неформатним» пісням чи виконавцям, або тим, чиї пісні ще не так широко відомі.

Окремо хотілось би зазначити, що проект SunFM Ukraine повністю відкритий до співпраці і інвестицій, тому що у планах – розширення і залучення якомога більше саме українських слухачів. Про це свідчать слова Івана Шкуренка (засновника проекту):«Ми відкриті до співпраці з іншими проектами, цікавими виконавцями і ді-джеями. Також - нам потрібні інвестиції. Всю інформацію про співпрацю з нами Ви можете отримати на нашому сайті. Просто напишіть нам - ми завжди раді і вміємо будувати довгострокові партнерські взаємовигідні відносини.»

SunFM Ukraine — інтернет-радіо, яке не захочеться перемикати, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...