• Головна
  • Одеський півмарафон через карантин проведуть у незвичному форматі
Партнерский материал
12:58, 28 вересня 2020 р.

Одеський півмарафон через карантин проведуть у незвичному форматі

Партнерский материал

Традиційний одеський півмарафон 5th TAVRIA V ODESA HALF MARATHON Online цьогоріч відбудеться у форматі онлайн-забігу через карантинні обмеження. Про це повідомила компанія-організатор Run Ukraine.

Одеський півмарафон 10-11 жовтня відбудеться вже вп’яте. Титульним партнером заходу другий рік поспіль стала мережа супермаркетів "Таврия В".

Онлайн-формат, в який цьогоріч переведено багато забігів, дозволяє бігунам брати участь у півмарафоні дистанційно, не порушуючи умов карантину. В Одеського півмарафону цьогоріч не буде масового старту та спільного маршруту, і учасники долатимуть свої дистанції самостійно, фіксуючи забіг на GPS-трекери.

Завдяки цьому TAVRIA V ODESA HALF MARATHON Online відбудеться без перекриття вулиць. Автомобілісти можуть спати спокійно.

“Одеський півмарафон у 2020 році  відбудеться, але в іншому форматі. Це найсправжнісінький забіг, зі стартовим номером та медаллю на фініші, але пробігти його можна у зручний для себе час, у будь-якому куточку України та світу. Це дасть можливість взяти участь в Одеському півмарафоні, де б ви не були, а думками, звісно ж, бути в Одесі”, підтримав захід міський голова Одеси Геннадій Труханов.

В межах 5th TAVRIA V ODESA HALF MARATHON Online відбудуться забіги на різні дистанції. Досвідчені спортсмени і аматори випробують себе на дистанціях 10 і 21 км, а ті, хто лише починає, зможуть вийти на старт Jaffa Mini Marathon 4.2 км. На фініші кожен зможе винагородити себе медаллю, яка заздалегідь приїде до нього поштою.

Долучитися до Одеського півмарафону 10-11 жовтня і здобути медаль може кожен, незалежно від рівня своєї спортивної підготовки. Усе, що потрібно – пройти реєстрацію на сайті півмарафону, а в день заходу вийти на пробіжку, увімкнувши на телефоні будь-який біговий додаток. Усі бігуни, які подолають дистанцію, здобудуть медалі, які приїдуть до них поштою.

Обрати комфортну для себе дистанцію та зареєструватися можна на офіційному сайті заходу: https://odesahalfmarathon.org/

Контакти:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...