• Головна
  • Свободівці вимагають відставки заступника Труханова
Политические новости
09:00, 13 березня 2020 р.

Свободівці вимагають відставки заступника Труханова

Политические новости

Вже другий тиждень в громадському середовищі не вщухає обурення через призначення Сергія Підгайного заступником Одеського міського голови з питань будівництва.

Представники  політичних сил вимагають від Генадія Труханова відставки віце-мера.

Голова одеського осередку партії ВО "Свобода", екс-нардеп Павло Кириленко жорстко розкритикував кадрову політику мерії. «Мер Одеси — Труханов йде ва-банк, такий висновок можна зробити судячи з призначення Сергія Підгайного своїм заступником з питань будівництва.

Труханов серйозно готується до боротьби за крісло мера. Найближчим часом ми побачимо інтенсивний розпил історичного центру та комунального майна і кришування незаконних забудов із подвійною силою.

Призначений заступником мера Підгайний – людина з великим послужним списком. Свою кар'єру він починав ще при Гурвиці, продовжив при Костусеві. Тоді, коли він очолив Приморську райадміністрацію.

 Правляча «монобільшість» вирішила попрощатись із нинішнім мером і замінити його кимось більш для себе привабливим», – висловив свою думку Павло Кириленко.

Свободівці вимагають відставки заступника Труханова, фото-1

В свою чергу, активісти «Правого сектору» назвали кадрову політику Труханова «злочинною» і закликали одеситів долучатись до активного протистояння поверненню старих системщиків до влади. 

“Закликаємо усіх небайдужих одеситів долучатись до протидії злочинним планам Труханова та його посіпаки Підгайного.   Підгайний має залишити свою посаду в найкоротші строки.

Весна прийшла! Саджати будемо?!» – пишуть одеські «правосєкі» у своєму блозі.

24 лютого мер Одеси Геннадій Труханов підписав розпорядження про призначення на посаду віце-мера Сергія Підгайного, який раніше займав ряд керівних посад при Гурвиці та Костусеві, а також очолював «Укравтодор». За словами міського голови, Сергій Підгайний буде курувати будівельну сферу.

Це кадрове рішення призвело до зростання соціальної напруги та викликало хвилю обурення серед одеських громадських діячів, журналістів та блогерів, яка не вщухає вже другий тиждень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...