• Головна
  • Дзвінки в Польщу: як залишатись на зв’язку з рідними
Новини компаній
13:00, 24 жовтня 2019 р.

Дзвінки в Польщу: як залишатись на зв’язку з рідними

Новини компаній

Якісні мобільні мережі стерли кордони у спілкуванні між усіма країнами. Тепер власники смартфонів можуть вільно телефонувати родичам чи бізнес-партнерам з будь-якого куточку світу. Найпоширеніший напрям для міжнародних дзвінків з України – польські номери, адже у цій країні перебуває багато наших заробітчан та молоді, що навчається у ВНЗ.

За інформацією, котру поширили у інтернет-виданні «Gazeta Wyborcza», кількість наших співвітчизників у Польщі станом на січень 2019 року склала близько 1,27 мільйона. Але насправді цифра може бути більшою. Аби завжди бути на зв’язку з рідними, українці шукають найвигідніший спосіб. Які варіанти існують, ми розповімо у цій статті.

Дешеві дзвінки в Польщу від Київстар

Національний оператор пропонує вигідні умови для розмов з абонентами у Польщі. Майже всі чинні тарифи у мережі передбачають наявність вільних хвилин, які можна використати для зв’язку з абонентами інших мереж чи на міжнародні дзвінки. Наприклад, тариф «Смачний Безлім» передбачає 300 хвилин на спілкування з іншими номерами, в тому числі польськими.  

Відтепер не потрібно постійно підшукувати оптимальний тариф, щоб здійснювати дешеві дзвінки в Польщу. Усі клієнти Київстар отримали можливість телефонувати за кордон із вигодою.

Якщо у тарифі відсутні вільні хвилини, або вони закінчились раніше ніж за чотири тижні, можна замовити додатковий пакет послуг від оператора. «Дзвінки в Польщу» включає 20 хвилин розмов на польські номери, тобто гривня за хвилину. Якщо розмова триває довше, наступний пакет підключається автоматично (за умови наявності коштів на рахунку для його сплати).

Таким чином, телефонувати до Польщі не складніше, ніж набрати номер українського оператора. Якість зв’язку при цьому майже не відрізняється — чудова чутність без завад.

Дзвінки зі стаціонарних телефонів

До появи стільникових апаратів у кожному домогосподарстві обов’язково був домашній телефон. Його використовували у тому числі для міжміських та міжнародних дзвінків. Телефонувати за кордон було дійсно дорого. Наприкінці місяця надходили рахунки від «Укртелекому» з великими сумами до сплати. Зараз, коли є альтернатива у вигляді стільникового зв’язку, стаціонарні телефони використовуються дуже рідко.

Під час розмови по такому пристрої можуть виникати шуми — це недоліки дротового з’єднання. Вартість розмов значно перевищує тарифи мобільних операторів. За розцінками компанії «Укртелеком», з’єднання з польським номером вартує від 0,42 у.о. за хвилину. 

Як телефонувати в месенджерах

Листування у соціальних мережах повністю замінило застарілі чати та текстові звістки від оператора. Але, крім звичайного листування, месенджери можна використовувати для розмов та відеовикликів із користувачами незалежно від їхнього місцезнаходження — чи то Польща, чи то Сполучені Штати.

Особливість такого способу зв’язку полягає у тому, що більшість застосунків безкоштовні. Плата стягується лише за використані мегабайти. Аби нічого не платити, можна під’єднатися до домашнього чи публічного Wi-Fi або обрати тарифний план від мобільного оператора, що підходить для смартфонів.

Наприклад, Київстар представив новий тарифний план «Спілкування без кордонів», за умовами якого абоненти отримують необмежений трафік у двадцяти одній соціальній мережі. До списку входять найпопулярніші у світі — Telegram, WhatsApp, Viber тощо, а також менш поширені в Україні — Tinder, Waze, WeChat та інші.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...