• Головна
  • «Літня Чорна п'ятниця» зі знижками до 80% у Рив'єрі 2 серпня
Новини компаній
09:00, 1 серпня 2019 р.

«Літня Чорна п'ятниця» зі знижками до 80% у Рив'єрі 2 серпня

Новини компаній
«Літня Чорна п'ятниця» зі знижками до 80% у Рив'єрі 2 серпня

В Одесі 2ого серпня пройде літня «чорна п'ятниця» - день масштабних розпродажів популярних товарів за цінами, нижчими від ринкових. У торговому центрі «Рів'єра» знижки будуть доходити до 80%, розповіли організатори.

У ТРЦ «Рів'єра» в першу чергу подешевшають товари для модниць. Разом з тим знижки нададуть і магазини з продажу парфумерії та косметики, дитячого одягу і взуття для дорослих. Всього в літній «чорної п'ятниці» візьме участь близько 100 брендів. COLINS до -70% та Walker up to -70%, Under Armour up to -50% та JYSK до -60%. 

Звичайно, все залежить від магазину: в одному окремі товари віддадуть за собівартістю, а в іншому запропонують максимум 20%. У той же час багато торгових мереж розраховують за рахунок розпродажів оновити асортимент і розширити свою аудиторію.

Одяг

У магазині Arber можливо буде купити новий костюм зі знижкою до -70%. В Calzedonia Ви знайдете трендові шкарпетки чи піжаму зі знижкою  -50%. Магазин Intimissimi потішить новенькою мереживною білизною з -50% знижко. А у Tezenis радимо купити новий купальник до -70%.

Sportmaster принесе у ваше життя більше спорту зі знижками до -70%, а у Megasport можна купити кросівки, легінси чи спортивний топ з -50% знижкою. У магазині Atlantic представлений асортимент білизни і домашнього одягу для жінок і чоловіків, а також купальна серія будуть доступні зі знижкою до -60%.

У New Yorker, Benetton, Colins та Reserved ціни сягатимуть до -70%, у всіх цих магазинах ТРЦ Рів’єра рекомендує купувати базові речі, на основі яких можна буде скласти капсульний гардероб, ти паче, з 70% знижкою. У магазині House на вас чекатимуть новенькі джинси за ціною у -77%. Guess вирішили дати максимальну знижку у -50% на все, включаючи їх трендові сумочки, гаманці, косухи з логотипом бренду. 

Ціни у Triumph підвищили до 70%, тож ні одна дівчина не пройде повз! У Cropp Town можливо купити терракотову сукню за -75%, а у Lerros нову джинсову куртку зі знижкою -50% на прохолодні осінні вечори. В магазині Helena  радимо придивитися до офісних суконь за ціною у -30%.У Roy Robson можна буде купити чоловічу лляну сорочку з -50% знижкою.

Взуття та аксесуари 

У Chester оголошені максимальні сезонні знижки. Забирайте взуття мрії і відмінні аксесуари за неймовірно низькими цінами! В Obag ціни зменшаться до -60%, тож радимо придивитися до сумочки Obag Double з гарною ручкою під бамбук. Moda Egle оголосили знижки до -70% на все взуття. У Giardini можливо буде купити сумку Cromia зі знижкою до -60%.

Магазини Intertop та Skechers пропонують купити нові босоніжки чи кросівки та отримати до 10% на дисконтну карту. Фірмовий магазин брендового одягу та аксесуарів Antonio Biaggi оголосив знижки до -70%. У Top Shoes можна буде знайти взуття від 99 грн. Bags etc збільшили номінал знижок до -50% на фірмові туфлі, сумки та рюкзаки.

Подарунки

У NYX Professional Makeup можна буде придбати новинки косметики до -70%. Знижки у магазині Dushka підвищаться до -50%, радимо приділити увагу на косметичні засоби для тіла та обличчя. У Brocard можна купити косметику від Dior, Gucci, Chanel та інших всесвітньо відомих брендів зі знижкою до -30%.

Ювелірний бренд Pandora відомий у всьому світі своїми сучасними прикрасами, неперевершеним дизайном та високоякісними матеріалами підготувала особливий подарунок:  знижка -50% на другу прикрасу у чеку! Пропозиція діє лише 2 серпня для відвідувачів ТРЦ « Рів’єра».

У Ijevan знижки до -40 % на традиційне варення та вино "Іджеван Тнакан" колекційне червоне сухе. InTime підготували знижки до -30% на всі моделі годинників. 

Парфумерія - це саме те місце, де Ви зможете підібрати для близьких той аромат, який заволодіє їх душею, серцем і подарує незабутні емоції. З цього приводу Парфюмерь та Perfums Bar 2го та 4го серпня будутьпроводити акцію 1+1=3,  а вже 3 серпня - друга одиниця за півціни. У магазині ювелірних прикрас «Золотий Вік» Ви можете придбати каблучки, сережки, підвіси, ланцюжки у золоті та сріблі зі знижкою до -70%. Магазин Шик і блиск оголосили про знижки -15% на все, радимо звернути увагу на засоби для волосся. 

Декор 

У Leroy Merlin ціни зменшаться  до -50% — це гарний привід оновити оселю. В English Home можна буде придбати постільну білизну, скатертину чи новий набір посуду з 75% знижко. У JYSK знижки сягатимуть до -60% на все, радимо купувати нові меблі для дому та саду. Fissman збільшили знижки до -70%, тож нова сковорідка чи набір каструль будуть доречі. У магазині декору для дому Кактус оголошено знижки до 70%. 

Техніка

Вчехле оголосили акцію до -50% на другий чохол, радимо користувачам Apple запастися офіційними чохлами для своїх гаджетів.  У магазині Алло можна буде купити Play Station, ноутбуки, смартфони зі знижкою до -30%. Протягом п'яти років поспіль "Техно Їжак" знаходиться в ТОПі кращих компаній України в сегменті «портативної електроніки», тож чекайте знижок -30%.

У Comfy знижки сягатимуть до -30%, це гарна нагода купити новий телевізор, холодильник або пральну машину. Ц-mini від Цитрус будуть дарувати +100 бонусних грн на будь-яку покупку, ви зможете кастомізувати свій смартфон, ноутбук, навушники та багато іншого.

Як відпочити за півціни

«Чорна п'ятниця» торкнеться і розваг. У ТРЦ «Рів'єра» можна буде відпочити разом із дітьми у Леопарку, смачно пообідати у ресторанах на другому поверсі, піти разом з компанією друзів у Боулінг або 9Д кіно, чи ризикнути та піти на атракціон Віртуальної реальності. Південний парк - потрібно дізнатися що у них якісь акції.

У святковій розважальній програмі ведучий і ДЖ весь день, виступ музичного гурту з каверами на популярні пісні, безкоштовного дитяча анімація і фото-зона від журналу Космополитан.

Коли йти за сімейними розпродажами

«Чорна п'ятниця» в ТРЦ «Рів'єра» буде проходити цілий день - з 10 до 22 годин. Проте найпопулярніші товари за низькою ціною можуть швидко розібрати.

Як знайти «Рів'єру»

ТРЦ «Рів'єра» знаходиться в Одесі на Південній дорозі 101А.

Поточна «чорна п'ятниця» обіцяє бути однією з наймасштабніших. Розпродажі підтримають практично всі магазини «Рив'єри», а розмір знижок буде досягати до 80%. Торгові оператори взяли на себе зобов'язання не підвищувати ціни за кілька тижнів до «чорної п'ятниці». Кожен покупець отримає можливість порівняти звичайну ціну з тією, яка діє під час розпродажу.

Довідка
ТРЦ Рів'єра - один з найбільших торгово-розважальних центрів у південному регіоні - 66.000м2.
Побудований в Одесі на Південній дорозі 101А в 2009 році.
Якірні орендарі: Auchan, Inditex, Multiplex, Leroy Merlin, LPP, Ultragroup, MNS, New Yorker, Marks & Spencer, Comfy, Спортмастер
Нагороди: «Кращий сімейний торговий центр України» (2018) Ukrainian Real Estate Club; «Кращий торговий центр Одеси» (2018) Retail Awards;  «Кращий Event mall в регіонах» (2018) Best Retail Project; «Кращий набір орендарів» (2018) Ukrainian Real Estate Club; «Кращий торговий центр Одеси» (2017) Retail Awards
Сайт: Riviera.com.ua

Оренда торгових приміщень: [email protected]
Оренда острівних площ: [email protected]
Розміщення реклами: [email protected]

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...