На Одещині двоє зловмисників проникли в будинок літної жінки

Проникли в будинок літньої односельчанки і скоїли на неї розбійний напад: поліцейські затримали за підозрою у майновому злочині двох жителів Березівки.

Зловмисники заволоділи грошима та дорогоцінностями 74-річної жінки. Правоохоронці вже повідомили фігурантам про підозру, за скоєне їм загрожує до п'ятнадцяти років в’язниці.

Про це повідомили у ГУНП в Одеській області

Жителька Березівки звернулася до районного відділу поліції із повідомленням про те, що в ніч з третього на четверте червня двоє зловмисників у масках пошкодили замок на дверях у її будинок, проникли в оселю та, погрожуючи фізичною розправою, заволоділи грошима у сумі однієї тисячі доларів США та п’ятнадцяти тисяч гривень, а також золотими прикрасами.

Працівники Березівського районного відділу поліції спільно зі співробітниками управлінь карного розшуку та кримінального аналізу ГУНП в Одеській області в ході кропітких оперативно-розшукових заходів за два дні встановили особи правопорушників та затримали їх. Ними виявилися двоє місцевих жителів віком 24-х та 42-х років. Останній неодноразово був судимий за скоєння майнових злочинів.

Як з'ясували правоохоронці, спільники знали, що жінка проживає сама, і заздалегідь підготувалися до скоєння злочину, зокрема розвідали місця розташування камер зовнішнього відеоспостереження на шляху до будинку потерпілої. Однак всі ці перестороги не допомогли їм уникнути викриття.

Слідство триває.