• Головна
  • На Одещині двоє зловмисників проникли в будинок літної жінки
16:56, 12 червня 2023 р.
Надійне джерело

На Одещині двоє зловмисників проникли в будинок літної жінки

На Одещині двоє зловмисників проникли в будинок літної жінки

Проникли в будинок літньої односельчанки і скоїли на неї розбійний напад: поліцейські затримали за підозрою у майновому злочині двох жителів Березівки.

Зловмисники заволоділи грошима та дорогоцінностями 74-річної жінки. Правоохоронці вже повідомили фігурантам про підозру, за скоєне їм загрожує до п'ятнадцяти років в’язниці.

Про це повідомили у ГУНП в Одеській області

Жителька Березівки звернулася до районного відділу поліції із повідомленням про те, що в ніч з третього на четверте червня двоє зловмисників у масках пошкодили замок на дверях у її будинок, проникли в оселю та, погрожуючи фізичною розправою, заволоділи грошима у сумі однієї тисячі доларів США та п’ятнадцяти тисяч гривень, а також золотими прикрасами.

Працівники Березівського районного відділу поліції спільно зі співробітниками управлінь карного розшуку та кримінального аналізу ГУНП в Одеській області в ході кропітких оперативно-розшукових заходів за два дні встановили особи правопорушників та затримали їх. Ними виявилися двоє місцевих жителів віком 24-х та 42-х років. Останній неодноразово був судимий за скоєння майнових злочинів.

Як з'ясували правоохоронці, спільники знали, що жінка проживає сама, і заздалегідь підготувалися до скоєння злочину, зокрема розвідали місця розташування камер зовнішнього відеоспостереження на шляху до будинку потерпілої. Однак всі ці перестороги не допомогли їм уникнути викриття.

Слідство триває.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...