Приборкати норовливу не тільки на сцені, а й в житті? Завдання майже неможливе, якщо до цього не підключити фантазію, гумор і море шалених танців і співів від «короля Бродвею». Кола Портера у новій постановці бродвейського мюзиклу «Цілуй мене, Кет!» на сцені Київського національного академічного театру оперети. 

Унікальний шанс зазирнути за лаштунки театру  у не зовсім звичайному ракурсі надає перша в Україні постановка бродвейського оригіналу мюзиклу! Кумедна, хвацько закручена історія  –  така собі гра у грі, спектакль у спектаклі: за сюжетом, на Бродвеї ставиться "Приборкання норовливої" Шекспіра... у формі мюзиклу. А тим часом між учасниками постановки розігрується та сама вічна історія, яку вони представляють на сцені. У справу також замішані два гангстери. Зрештою всі лінії заплутаного сюжету добігають щасливого фіналу, і в мистецтві та в житті настає happy end.

Чудові мелодії, які запам`ятовуються назавжди, оригінальні і цікаві персонажі. Ексклюзивний переклад українською з бродвейського оригіналу зберігає увесь гумор, драматургічну насиченість та аромат справжнього американського мюзиклу.