• Головна
  • Одесит розповсюджував наркотичний засіб через власний акаунт в одному з месенджерів
15:29, 14 травня
Надійне джерело

Одесит розповсюджував наркотичний засіб через власний акаунт в одному з месенджерів

Одесит розповсюджував наркотичний засіб через власний акаунт в одному з месенджерів

Одеські поліцейські викрили містянина в оборудках з особливо небезпечним наркотичним засобом.

В одному з месенджерів чоловік створив акаунт, який використовував як канал зі збуту канабісу. Зловмисник відправляв «клієнтам» номер банківської карти для оплати замовлень, а коли гроші надходили на рахунок, ховав закладки в місті і повідомляв місцезнаходження схованок покупцям.

Одну із таких оборудок поліцейськими було задокументовано. Зі схованки, зробленої фігурантом на вулиці Космонавтів, вилучили сірниковий коробок з канабісом. Належність рослинної речовини до особливо небезпечного наркотичного засобу, обіг якого заборонено, підтверджено експертним висновком.

Крім того, поліцейські провели санкціонований обшук за місцем мешкання правопорушника і вилучили аналогічну речовину, яку перевірили за допомогою експрес-дослідження, ваги, пакувальний матеріал, телефон з важливою для слідства інформацію та інші речові докази.

Фігуранта затримали, повідомили йому про підозру. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 180 тисяч гривень. Слідство триває.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...