• Головна
  • "Ну прилетить у церкву, і що?": в Одесі почали розслідування щодо висловлювань поліцейської
15:10, 5 травня

"Ну прилетить у церкву, і що?": в Одесі почали розслідування щодо висловлювань поліцейської

"Ну прилетить у церкву, і що?": в Одесі почали розслідування щодо висловлювань поліцейської

5 травня в одному із пабліків Одеси з'явилося відео з висловленнями поліцейської щодо невдоволення обов’язком чергувати біля церкви на Великдень та байдужістю до можливих обстрілів і загибелі громадян. Це повідомлення, яке вона скинула для своїх друзів у приватну групу, стало надбанням пабліків.

Про це повідомили у поліції.

"Така поведінка є неприйнятною, ганьбить роботу правоохоронця, і на неї була принципова та жорстка реакція керівництва", - зазначили у поліції.

Наразі співробітницю відсторонили, ініційовано проведення службового розслідування, за результатами якого поліцейську буде звільнено. До служби в поліції дівчина приступила лише місяць тому.

"Національна поліція України готова захищати і оберігати громадян як під час відзначення Великодня, так і кожного дня і всередині країни, і на лінії фронту. Ми шануємо наші традиції, маємо святі і духовні цінності. До того ж в Одесі, яка мало не щодня стає обʼєктом російських ворожих атак, де гинуть люди, і де поліцейські разом із медиками та рятувальниками першими приходять на допомогу", - прокоментували у ГУНП.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...