• Головна
  • В Одесі позбавлять волі зловмисника, який вбив чоловіка через телефон, – ВІДЕО
17:31, 30 квітня
Надійне джерело

В Одесі позбавлять волі зловмисника, який вбив чоловіка через телефон, – ВІДЕО

В Одесі позбавлять волі зловмисника, який вбив чоловіка через телефон, – ВІДЕО

Поліцейські затримали зловмисника, який на Малій Арнаутській в Одесі вбив чоловіка.

Про це повідомила поліція Одеської області.

Вчора ввечері на спецлінію «102» надійшло повідомлення від перехожих, що на дорозі на вулиці Малій Арнаутській знаходиться тіло невідомого чоловіка з пораненням грудей.

Співробітники територіального підрозділу поліції встановили, що загиблий – 45-річний житель іншої області. Декілька днів тому він познайомився в Одесі з місцевим чоловіком на інвалідному візку, який дав йому у тимчасове користування телефон. А під час наступної зустрічі, коли приїжджий прийшов без мобільника, між чоловіками виникла сварка. В ході конфлікту обурений власник гаджета вдарив нового знайомого ножем у груди і поїхав геть.

Поранений чоловік спробував перейти на інший бік вулиці, але впав посеред проїжджої частини дороги і помер. Тіло небіжчика направили на судово-медичну експертизу. Попередньо, причиною смерті чоловіка стала гостра кровотеча із завданого йому колото-різаного проникаючого поранення грудної клітки.

В ході оперативно-розшукових заходів поліцейські оперативно встановили особу зловмисника, ним виявився 36-річний чоловік, який, не маючи постійного місця проживання, мешкає в підвальних приміщеннях Одеси. Менш ніж за дві години його розшукали в одному з підвалів біля залізничного вокзалу і вилучили в нього кухонний ніж, який скерували на експертизу.

У скоєному зловмисник зізнався, зазначивши, що вбив знайомого через телефон, який той не повернув. Слідчі повідомили йому про підозру в умисному вбивстві. Цей злочин карається позбавленням волі від семи до пʼятнадцяти років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...