Онлайн заняття з ментальної арифметики для дітей

На жаль, оголошення застаріло
Ментальна арифметика дозволяє дитині навчатися математичного обчислення, використовуючи образи замість цифр. Ця методика прискорює процес рахування більш ніж у 2 рази. Використовуючи методику ментальної арифметики можна робити одночасно декілька дій, наприклад, співати пісню або розповідати стих та рахувати. Дитина легко вчиться запам'ятовувати не тільки числа, але і складну для запам'ятовування інформацію, таку як номери телефонів, домашню адресу, дні народження.

Найбільш результативним є вивчення ментальної арифметики у віці від 4до 16 років. Це пов'язано з біологічними можливостями організму сприймати нову інформацію. Але, також, існують дослідження, які говорять, що вивчення ментальної арифметики у старшому віці дає ще більший ефект.

Заняття з ментальної арифметики включають програму гармонійного розвитку мозку дитини - працюють аналітичні здібності лівої півкулі та візуально-просторові здібності правої, що сприяє швидкому розвитку всього інтелекту.


Переваги індивідуальних занять в онлайн школі:
Ваша дитина спілкується безпосередньо з репетитором. Весь час на занятті буде приділений тільки вашій дитині, її здібностям та вмінням. Така зустріч допоможе не тільки виявити можливі проблеми, а й допоможе малюкові почуватися впевненіше.
У вас є можливість вибрати репетитора, день, час занять та тривалість спілкування. Ми піклуємося про вас, тому індивідуальний розклад надасть змогу економії вашого часу.
У разі індивідуальних занять з вашою дитиною наші фахівці розроблять спеціальну програму навчання, яка допоможе їй швидко влитися у колектив та всебічно розвиватися.
Висока результативність в освоєнні навчального матеріалу досягається завдяки виробленню індивідуального підходу, дітки швидко й охоче вбирають у себе нові та цікаві знання.

Ментальна арифметика для дошкільнят в онлайн школі Shabadoo викладається у вигляді індивідуальних занять з репетитором. Ви маєте можливість вибрати зручний для вас та вашої дитини графік занять, та найбільша перевага дистанційного навчання є можливість малечі навчатись у будь-якій точці світу.
Якщо ви бажаєте, щоб ваша дитина навчилась сучасним методам обчислення, то індивідуальні заняття з ментальної арифметики, саме для вас. Вчитись - легко і можемо це довести за допомогою сучасних інтерактивних та цікавих методик надання матеріалу.
https://shabadoo.com.ua/programs/onlajn-zanyattya-z-mentalnoyi-aryfmetyky/
Рубрики
Освіта
Дії
В обранеВидалити з обраного

Схожі оголошення

Для вивчення іспанської мови в Іспанії існує безліч курсів та мовних шкіл. Іспанія надає чудову можл...
09:28, 16 квітня
Є безліч курсів французької мови за кордоном, які пропонуються різними навчальними закладами та орга...
09:28, 16 квітня
Пориньте у захоплюючий світ англійської мови, вивчаючи за кордоном! У вас є унікальна можливість роз...
09:28, 16 квітня
Курси німецької мови за кордоном – це занурення у мовне середовище та покращення своїх навичок спілк...
09:28, 16 квітня
Мрієте про навчання в країні з багатою історією, вражаючою культурною спадщиною та провідними універ...
09:28, 16 квітня
Хочете додати 048.ua на головний екран і бути в курсі новин?