• Головна
  • Особливості вітчизняного автовикупу
Новини компаній
13:01, 4 червня 2015 р.

Особливості вітчизняного автовикупу

Новини компаній

Автовикуп – є відносно новим по міркам вітчизняного ринку вживаних автомобілів видом послуг. Фірм і організацій, що здійснюють такі заходи як викуп авто з кожним днем стає дедалі більше, але чи потрібні вони в такій кількості, в якій вони представлені, та у чому їх перевага над іншими видами збуту поношених автомобілів? Давайте спробуємо розібратись разом…

Ви хочете заволодіти новеньким автомобілем, але не знаєте як позбутись старого? Не впадайте в паніку, та не думайте що для того, аби реалізувати свого вживаного залізного друга, Вам обов’язково доведеться здавати його за безцінь. На сьогодні існує безліч варіантів продати авто терміново, але в одному випадку ми говоримо про привабливий заголовок, а в іншому, про дійсно оперативний спосіб конвертації вживаних машин у гроші. Якій з трьох акул що здійснюють викуп автомобілів можна довіритись, а які дві з’їдять Вас та Ваші гроші за продану автівку, коли мова йде про автовикуп авто, продаж машини через перекупщиків та її реалізацію за допомогою trade-in.

Витрати на реалізацію

Ні для кого не є секретом, що операції з продажу автомобіля передбачають затрати не лише з боку покупця, але й з боку продавця також. Як мінімум це зняття автомобіля з реєстрації, якщо ми говоримо дійсно про продаж а не оплатну передачу машини по генеральній довіреності.

Trade-in, що так широко розрекламований серед автосалонів, в цьому плані є далеко не найвигіднішим варіантом продажу Вашого авто. Будь який trade-in охоче запропонує вам вигідні умови для діагностики та оформлення усіх супровідних для продажу документів, що дійсно зекономить Вам чимало часу. Але під словосполученням «вигідні умови» потрібно розуміти радше зиск для покупця, а ні ж Ваш від акту продажу, адже всі ці послуги виллються у чималі гроші.

У випадку співпраці з перекупщиками, більшість моментів необхідних для легального продажу машини, так би мовити «опускаються», але це ж як правило і опускає вартість Вашого лоту. Тому аби підвищити вартість авто Ви відправляєтесь з перекупом до найближчої СТО, або найдешевшої СТО, проте не дивлячись на те, якій з них Ви надасте перевагу, у 90% випадків платити за діагностику все одно Вам.

Авто викуп машин на відміну від попередніх двох способів продажу поношенців з огляду на «ціну питання» є найбільш підходящим варіантом для тих, хто не хоче втрачати ані часу, ані грошей. Будь яка діагностика автомобіля або ж оформлення будь яких супровідних документів – це компетенція самої організації що здійснює авто викуп, Ви за це нічогісінько не платите.ввввввввввввв22222222222

Виручка

Відштовхуючись від першопричини продажу застарілого авто з метою придбання нового не складно зрозуміти те, що принциповим є питання «а що я з цього матиму?». Цілком логічним є те, що краще Ви продасте свою вживану «ластівку», то швидше приблизите свій фінансовий потенціал до покупки омріяного журавля.

Тому порівнюючи наших конкурентів можна чітко сказати, що trade-in, не дивлячись на його перевагу як майданчика для збуту поруч з тим місцем де Ви плануєте придбати наступний автомобіль – є найменш високооплачуваним варіантом продажу. Продаючи машину через trade-in Ви досить часто забуваєте про те скільки вона коштувала на момент її покупки Вами ж. Спеціально навчені менеджери та спеціалісти по збиванню цін покажуть вам чимало роздруківок з Європейськими цінниками на вживані машини, привернуть увагу до кожної царапини, наголосять на дороговизні ремонту того чи іншого проблемного вузла продаваної Вами тачки, а про викуп битих автомобілів більшість з них, навіть не захоче з Вами говорити.

Перекупщики, як і у випадку з trade-in, завжди скрізь і за будь яких обставин збиватимуть ціну на Ваше авто до останнього. Але окрім об’єктивних причин, якими зазвичай оперують у trade-in (хоча й у дуже перебільшеній формі), у любителів посередництва при купівлі/продажу машин на межі закону, завжди знайдуться аргументи на кшталт: «це жіноче авто, а коробка механічна», «салон наскрізь прокурений», «ну тачка не тонована, а акваріум складніше продати». А викуп битих автівок за посередництвом перекупупів інколи доходить до того, що тачку вигідніше здати на брухт ані ж реалізувати одному з цих добродіїв.

Автовикуп на відміну від перекупництва не дає вам можливості торгуватись з приводу цінника на вашого залізного коня, проте це й не дає можливості посередникові применшувати вартості об’єкту продажу. Ніхто, ні з ким, та ні за що не сперечається, Ви отримуєте на руки роздруківку на якій відображений технічний стан Вашої машини – який і є обґрунтованим аргументом того, чому фірма здійснююча авто викуп заплатить Вам саме таку суму грошей, а не іншу. Оперативність таких послуг також приємно вражає і дійсно відповідає рекламним заголовкам «автовикуп терміново» та «терміновий автовикуп».

Тому, якщо питання продажу вживаної машини стоїть не лише у площині отримання гідної виручки, а й швидкості здійснення акту продажу/купівлі, не варто надіятись на відгуки потенційних покупців по вашій об’яві «продам авто терміново». Краще самі придивіться до послуг компаній які справедливо інформують Вас своїми пропозиціями, як то «викуповуємо авто», «автовикуп по вигідним цінам» - це дійсно допоможе вам зекономити свій час, нерви та отримати гідні гроші за Вашого залізного коня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...