10:13, 28 травня 2015 р.

Дерев'яні вікна

Величезна перевага дерев`яних євровікон в їх екологічності. Навіть крізь лакове покриття матеріал дихає, а приміщення вентилюється. Під час  виробництва може використовуватися клеєний брус або цільна деревина. Також можливий комбінований варіант, як у варіанті дерево-алюмінієвих  вікон. Форми продукції також дуже різноманітні: прямокутна, кругла, стрілчаста, арочна, трикутна та інші.

Вибираючи товар, покупець завжди звертає увагу на скління і тип відкривання. В асортименті зараз глухі, розпашні, підвісні, розсувні,  відкидні, поворотно-відкидні і комбіновані варіанти. Дерев'яні вікна класифікуються також залежно від галузі застосування: звичайні,  мансардні, вітрини, балконні та вітражі.

Найбільш оптимальне рішення для поєднання дизайну та інтер’єру з дерев’яними дверима, меблями, паркетом. Вони несуть в собі класичну вишуканість та сучасну функціональність.

Низька теплопровідність, що дозволяє теплу залишатись в будинку або квартирі, забезпечуючи малу віддачу тепла назовні. Це заощадить Ваші гроші на опалення.

Вентиляція приміщення (навіть при закритих вікнах), що дозволяє запобігати появі конденсату і підтримувати свіжість повітря. Натуральна деревина «дихає», пропускаючи повітря повільно через мікропори (стандартна дерев’яна рама за добу пропускає приблизно 2,3 м3 повітря). Вологість підтримується в межах норми.

Висока звукоізоляція дерев’яного вікна, яка не дозволить Вам почувати себе дискомфортно вдома. Це досягається, завдяки стійкості деревини до передачі шкідливих вібрацій, відсутносты виникнення резонансних явищ, а також за рахунок використання одно- та двокамерних енергосклопакетів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...