• Головна
  • Одесит проведе за ґратами сім років за пограбування посеред вулиці
10:03, 11 червня
Надійне джерело

Одесит проведе за ґратами сім років за пограбування посеред вулиці

Одесит проведе за ґратами сім років за пограбування посеред вулиці

Неодноразово судимий за майнові злочини одесит, який серед дня накинувся на вулиці на незнайомця і відібрав гроші та документи, отримав обвинувальний вирок суду. Чоловік проведе за ґратами сім років.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

У квітні поточного року на одній із вулиць у Київському районі зловмисник побачив перехожого з телефоном в руках, підійшов ближче і попросив закурити. А під час розмови спробував вирвати мобільник з рук чоловіка. Між ними виникла штовханина, в ході якої нападник помітив у кишені потерпілого гроші та вирвав їх замість гаджета, яким спокусився на початку. Серед 2350 гривень, з якими грабіжник втік, були й документи.

49-річний потерпілий звернувся по допомогу до правоохоронців, які розшукали правопорушника. Ним виявився 36-річний неодноразово судимий за грабежі, крадіжки та шахрайство чоловік. У скоєному він зізнався.

Слідчі вилучили і повернули власнику документи та частину грошей, яку зловмисник не встиг витратити.

"Під час досудового розслідування ми зібрали достатню кількість доказів і під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси висунули фігуранту обвинувачення у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому повторно, в умовах воєнного стану, що передбачено ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт ми скерували до суду, який дослідив надані нами докази, визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у вигляді семи років позбавлення волі. У судовій залі засуджений свою вину визнав", - повідомила старша слідча територіального підрозділу поліції Катерина Боратинська.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...