• Головна
  • Водій шкільного автобуса ґвалтував дітей: жителю Одещини загрожує довічне позбавлення волі
09:44, 27 травня
Надійне джерело

Водій шкільного автобуса ґвалтував дітей: жителю Одещини загрожує довічне позбавлення волі

Водій шкільного автобуса ґвалтував дітей: жителю Одещини загрожує довічне позбавлення волі

На Одещині за доказами поліцейських судитимуть чоловіка, який ґвалтував та вчиняв сексуальне насильство відносно дітей. За скоєне йому загрожує довічне позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

До поліції звернулася мати одного з потерпілих хлопчиків, якій той довірився і розповів, що з ним сталося.

Правоохоронці встановили, що протягом кількох місяців 2023 року, користуючись довірою серед учнів однієї з гімназій Одещини, 57-річний водій шкільного автобуса запрошував хлопчиків 12-13 років до свого будинку нібито пограти з ними в карти, де вчиняв з дітьми дії сексуального характеру.

Встановлено, що жертвами зловмисника стали троє учнів ліцею.

В рамках кримінального провадження, розпочатого слідчими за даним фактом, було проведено низку судових експертиз та зібрано достатню кількість доказів причетності чоловіка до злочинів.

Фігуранту висунули обвинувачення за вчинення сексуального насильства, щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди, а також у зґвалтуванні, вчиненому щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди, зокрема повторно, особою, яка раніше вчинила злочин.

Суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Обвинувальний акт скеровано до суду. За вчинені злочини обвинуваченому загрожує покарання у вигляді 15-ти років позбавлення волі або довічного ув’язнення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...