• Головна
  • Четверо постраждалих: на Одещині п'яний водій спровокував лобове зіткнення з іншим авто, - ФОТО
13:29, 15 травня
Надійне джерело

Четверо постраждалих: на Одещині п'яний водій спровокував лобове зіткнення з іншим авто, - ФОТО

Четверо постраждалих: на Одещині п'яний водій спровокував лобове зіткнення з іншим авто, - ФОТО

У Березівському районі поліцейські затримали водія, який нетверезим сів за кермо і скоїв ДТП, унаслідок якої травмував себе і ще трьох людей.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Автопригода сталася 13 травня приблизно о 17-й годині між селом Заводівка та містом Березівка.

Попередньо поліцейські встановили, що нетверезий 34-річний водій легкового автомобіля Chevrolet під час руху виїхав на зустрічку, де рухався автомобіль ВАЗ під керуванням 37-річного чоловіка. Останній, намагаючись уникнути зіткнення, виїхав на зустрічну смугу, на яку в той момент повернувся і водій Chevrolet, в результаті чого відбулось зіткнення.

Унаслідок ДТП постраждали обидва водії та двоє пасажирів ВАЗу – 58-річна жінка та 34-річний чоловік. Їх усіх з різними травмами було доставлено до лікарні.

Обох водіїв перевірили на стан сп’яніння. Кермувальник Chevrolet був п’яний, допустима норма алкоголю в його організмі перевищувала у 8 разів.

"Ми затримали чоловіка в процесуальному порядку та під процесуальним керівництвом Березівські окружної прокуратори повідомили йому про підозру за ч.1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного спʼяніння, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесні ушкодження. Такі дії караються позбавленням волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному судом запобіжного заходу", - повідомив начальник Березівського районного відділу поліції Микола Древов.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...