• Головна
  • Кращі дощові шини 205/60 R16 за версією інтернет магазину Autoshini.Com
Новини компаній
13:18, 15 травня

Кращі дощові шини 205/60 R16 за версією інтернет магазину Autoshini.Com

Новини компаній

Сильні літні зливи створює складні умови на дорозі, де безпека стає першорядним завданням для водіїв. Не всі автошини однаково добре справляються із водою у зоні контакту. В результаті це може стати причиною аквапланування - небезпечного явища, коли машина ніби ковзає по поверхні калюжі, перетворюючись на некеровані сани.

Вибрати літні шини 205/60 R16 під їзду мокрими дорогами – відповідальне завдання, проте багато хто нехтує цими показниками, виглядаючи лише зносостійкість і рівень шуму.

Рейтинг магазину «Автошини Ком» у розмірі 205/60 R16, заснований на незалежних тестах Autobild, Autoklub ČR, ADAC, а також на позитивному зворотному зв'язку з боку клієнтів.

Ви також можете ознайомитися з добіркою літніх коліс 205 60 R16 з найкращим гальмуванням.

Кращі дощові шини 205/60 R16 за версією інтернет магазину Autoshini.Com, фото-1

Vredestein Ultrac

Нідерландська компанія з виробничими потужностями в Угорщині відкриває рейтинг найкращих дощових коліс. Автошини спроектовані спеціально для безпеки на вологій дорозі, що доводиться гальмівним шляхом, який на 10% коротший, ніж у конкурентів. Характеристики гуми доповнюються високою зносостійкістю та відмінною продуктивністю.

Nokian WetProof

Фінські автошини, що випускаються в Китаї, не просто займають друге місце в рейтингу 205/60 R16. У гуми кожен елемент створений для протистояння аквапланування від складу компаунд до дизайну протектора. Шини забезпечують відмінне зчеплення та керованість, що дозволяє водіям почуватися впевнено навіть за інтенсивних дощів. Колеса були презентовані аж 2017 року. Сьогодні шинам на заміну вийшла наступна версія WetProof, продажі якої стартували минулого сезону. У ній показники запобігання водному ковзанню ще більше вдосконалені, але поки що колеса пройшли не так багато тестів, як попередниця.

Continental PremiumContact 6

Шини версії 2017 стали справжнім хітом і гідно займають своє місце в рейтингу літніх автошин типорозміру 205/60 R16. Порівняно з попередницею отримали на 14% скорочення гальмівної колії на зволоженій поверхні. Дренажна система та покращена суміш гуми швидко висушують пляму контакту. У 2022 році на ринок вийшла наступна версія в серії – PremiumContact 7. Гума отримала новий склад +Silane для ще кращого відведення вологи, а спеціальні Traction Grooves гарантують швидший аквадренаж.

Bridgestone Turanza T005

Прекрасні літні колеса із відмінними показниками передбачуваності поведінки під час дощу. Для нашого регіону виготовляють японська компанія на заводах своїх європейських підрозділів. Крім протистояння аквапланування та короткого гальмівного шляху, характеризуються відмінною надійністю та продуктивністю. Колеса поступово витісняються з ринку новою модифікацією Turanza 6, яка поки що не потрапила до рейтингу, оскільки не встигла пройти достатньо незалежних тестів.

Maxxis Premitra HP5

Недорогі літні колеса 205/60 R16 виробництва тайванської компанії мають преміальні характеристики. Комплекс конструкторських рішень та склад компаунду гарантують надійне зчеплення та стабільність, що дозволяє водіям почуватися впевнено навіть в умовах інтенсивної зливи. Додатково, гума відрізняється низьким опір коченню та чудовими тягово-зчіпними показниками.

Літні шини 205/60 R16 для дощової погоди відіграють важливу роль у забезпеченні безпеки та впевненості у водінні. Магазин «Автошини Ком», нагадує, переплата купівлі 1-2 тис грн, на протязі 4 років, здадуться дрібницею у перерахунку на потенціал, характеристики та безпеку. Кожна гривня інвестицій це плата за можливості гуми в окремо взятих дисциплінах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...