• Головна
  • Три судимості у 17 років: підліток з Одеської області знову взявся за грабежі
11:29, 12 квітня

Три судимості у 17 років: підліток з Одеської області знову взявся за грабежі

Три судимості у 17 років: підліток з Одеської області знову взявся за грабежі

У центрі міста Ізмаїл неповнолітній хлопець пограбував чоловіка. Поліцейські оперативно викрили та затримали зловмисника з трьома судимостями за грабежі та сімома обвинуваченнями за крадіжки.

Про це повідомили у поліції.

17-річний ізмаїльчанин, блукаючи серед дня у центрі міста у пошуках «легкої наживи», помітив незнайомого чоловіка, в якого почав випрошувати дрібні гроші «хоча б на хліб». Щойно громадянин вийняв з кишені готівку, хлопець вирвав у нього з рук купюру номіналом 200 гривень з такою силою, що та розірвалась навпіл, і втік, штовхнувши потерпілого.

Чоловік одразу звернувся до Ізмаїльського районного відділу поліції.

Менш ніж за годину правоохоронці встановили правопорушника і з’ясували, що він намагався обміняти в банку дві половинки розірваної купюри на цілу. Гроші, здобуті злочинним шляхом, у молодика вилучили, а його самого затримали в процесуальному порядку.

Юнак вже має три судимості за аналогічні злочини, за які отримував вироки у вигляді штрафів та іспитового терміну. Також наразі в суді на розгляді знаходяться сім обвинувальних актів щодо нього за крадіжки. Крім того, під час скоєння останнього пограбування зловмисник знаходився під цілодобовим домашнім арештом.

«Під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури ми повідомили фігуранту про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, поєднаному з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчиненому повторно, в умовах воєнного стану. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Наразі за нашим клопотанням суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває», - розповіла старша слідча Ізмаїльського районного відділу поліції Альона Опря.

Три судимості у 17 років: підліток з Одеської області знову взявся за грабежі, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...