• Головна
  • Укриття для шкіл, підтримка бізнесу, працевлаштування ВПО: до Одеси прибула делегацієя Міжнародної організації з міграції
17:20, 10 квітня

Укриття для шкіл, підтримка бізнесу, працевлаштування ВПО: до Одеси прибула делегацієя Міжнародної організації з міграції

Укриття для шкіл, підтримка бізнесу, працевлаштування ВПО: до Одеси прибула делегацієя Міжнародної організації з міграції

Укриття для навчальних закладів, підтримка бізнесу, працевлаштування ВПО, реабілітація поранених - такими були основні теми зустрічі керівництва ОВА з делегацією Міжнародної організації з міграції на чолі з Генеральною директоркою Емі Поуп.

Про це повідомили в Одеській ОВА.

Сторони обговорили підтримку МОМ у встановленні, зокрема мобільних укриттів для шкіл та дитячих садочків. Не менш важливою темою стало і відновлення економіки нашого регіону.

"Одним із наших пріоритетних завдань є стимулювання економічного зростання: створення сприятливих умов для ведення бізнесу, зокрема і релокованого, залучення інвестицій у регіон, створення нових робочих місць, в тому числі й для ВПО", - зазначили в ОВА.

Керівництво області попросило у МОМ підтримки в реалізації проєктів щодо реабілітації поранених військових та цивільних.

Зі свого боку Емі Поуп повідомила про готовність організації надавати подальшу допомогу Одещині у подоланні наслідків російської агресії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...